⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

ligin ilk yarısı sara / torreira hatta yunus gedson'u baya bozguna uğratmıştı. rafa da hiçbir varlık gösterememişti. şimdi lemina/morata gibi ekstra güçler de var. bence yine aynı oyun şablonuyla çıkıp duruma göre lemina'yı oyuna sokabilir okan hoca çünkü lemina ve torreira aynı anda sahada olunca ciddi kısırlık oluşuyor.
O maçta bence fazlasıyla kısır maçtı ve o günde cift forvet çıkmıştı gedson ve rafa şuan en formda adamları ve merkezden geliyorlar merkezi kapatirsak ciddi avantaj sağlarız bence 3lu çıkmalıyız hem morata hem lemina oynamali sonuçta deplasmandayiz iç saha gibi düşünmek yanlış olur

Zor maç olacak ama yenilmeyiz en kötü beraberlik

Selçuk İnan: "Beşiktaş, Joao Mario'nun içeri yönelmesiyle merkezde kalabalıklaşıyor. Bu sebeple farklı olarak Joao Mario ile Rafa Silva'ya alan vermemek için o bölgede Ogün'ü de kullandım. Ancak asıl planım topu kazanınca orta sahada daha fazla adamla topa sahip olup Beşiktaş'ı yormaktı. Çünkü Beşiktaş'ın şiddet baskılıyı zayıf ve eksik adamla yaptığını tespit ettim. Bu taraftarın önünde formda Beşiktaş'a karşı kazanmak kolay değil. Oyuncularım inandı. Taktiksel anlamda söylediklerimin hepsini yapmaya çalıştı." (beIN Sports) Bizim kadro daha iyi Beşiktaş'ın oyunu iyi değil kazanmak gerek bence bu Maç'ı..
Resim

geçen sene ki maçtan daha dağılmış bir durumda beşşektaş.
bence maç rahat geçer de tabi Okan hoca nasıl bir taktik yapacak biraz da ona bağlı.

Bjkden ne kadar koptuysam yedek forvetleri kim bilmiyorum. Yine de Ciro kart görsün. Milleti tutup beraber düşerek paso faul ve penaltı almaya çalışıyor

Beşiktaş'ın merkez orta sahası biraz zayıfladı, Gedson dışında defansif etki sağlayacak oyuncuları yok ilk yarıda Musrati ve Ndour vardı. Chamberlain ve Mario ile oynuyorlar buda Beşiktaş'ın merkezini epey yumuşak hale getiriyor. Beşiktaş deplasmanı elbette atmosfer olarak her zaman zordur ama kadro anlamında eşleştirdiğimde bu maçı kazanmak için büyük bir şansımız olduğunu düşünüyorum. Bizim tarafımızdan bakarsak ideal şartlarda kadronun 10 oyuncusu belli kalan tek yer içinse 3 aday var ;

Muslera
Frankowski Sanchez Abdülkerim Eren
Torreira Sara
Yunus Morata/Mertens/Lemina Barış
Osimhen

Morata ile çift forvete devam edilebilir ofansif bir plan düşünülerek, Dinlenmiş bir Mertens ile en klasik düzenimizi kullanabiliriz yada Lemina ile daha kontrollü bir futbol oynama seçeneği de olabilir. 3 opsiyonun da belli avantajları var bakalım Okan hoca nasıl bir planlama yapacak.

Hoşuma gitmiyor ama ciddi bir prim koymak lazım

Bunlara karşı en az 1 kırmızı kart görmemiz lazım. Heriflerin bug'ını bulduk.

Bilenerek gelecekler kötü oldu bugün yenilmeleri hem de 9 kişiye

Bilenerek gelecekler kötü oldu bugün yenilmeleri hem de 9 kişiye
Maddi ve manevi krizdeler.

Çok bilenecekleri hedefleri ve amaçları da kalmadı sıralamada.

En nihayetinde derbi elbette galip gelmek isteyeceklerdir ama mental olarak hazırlanmaları zor olacak.

bu bjk de cidden bişey yok. rahat yenmemiz lazım diyeceğimde okan hocasan tırsıyorum

Vallahi bu maçlar aldatmasın. Derbi maçları her zaman başkadır. Doğru 11 ile yine de yeneceyimizi düşünüyorum. Bunlara kaybetmek zoruma gider.

bu sarı kartlar önceki sezondan devretmiyor mu

semih geçen sezon sarı cezalısı olduktan sonra bir sarı daha görmüş, bu sezon 2 tane görmüş şimdi bu akşam da gördü 4 eder eğer devir ediyorsa

Sakin kalmamız gerek ve skor olarak geri düşmeyelim yeter çünkü bu 8jk golu atamadikca yavas yavas dağılıyor panik oluyorlar

Bize sezonun tek maçı bu gibi bilenerek çıkacaklar. 2 maçtır bundan gerilip puan bile alamadılar.

Gidip aslan gibi oynamak zorundayız.

Geri
Üst Alt