⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

keşke fenerbahçe kazansaydı demek durumunda kalıyorum..

maalesef şu an içimde bir rehavete girmişlik söz konusu yani şampiyon olduk diye seviniyorum. çok acemice ve gereksizce ama istemsiz tepkiler vermekteyim.

Evet bugünkü fb beraberliğiyle bu maçı kazanamayacağımız belirginlrşti. Fark 9 puan diye gevşer bunlar hiç şaşmaz, bak bu maça fb ile aynı puanla falan girsek kesin kazanırdık, bizim böyle bir huyumuz var.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milli ara yine cok ters oldu..Biz havaya girmistik bjk rezil durumdaydi cakip gececektik ne guzel.. Simdi milli mac falan toparlarlar o arada .Bir de malum bizim ara sonrasi donusler hep sikinti oluyor

Beşiktaş ve samsunu yenersek büyük ihtimal şampiyon oluruz..bence bjk ile berabere kaliriz samsunu yeneriz..

Buradan galibiyet çıkartırsak Fenerbahçeliler içe doğru sıçmaya başlarlar

Rakip berbat durumda.. Şampiyonluk maçı..

Mazeret istemiyor, kabul etmiyoruz Okan efendi..

gelin bu maç özelinde 1 puanda el sıkışalım..

3 puan harbi zor şu şaartlarda fatih hoca olsa gene alamayabilirdik

1 puan mantikli gibi gorunuyor. Ama bu mac bence ligin kirilma maçı. Eger kazanirsak, Fener direkt havlu atar. Beraberlik hala lig icindeki umutlarini sonlandirmaz. Keske direkt kazanmak icin ciksak....

Eger kazanirsak hem takım ritme gider hem de lig biter. Ins buna gore bir plan yapiyordur Okan hoca.
Önümüzdeki haftalarda Osimhen kart cezasindan dolayi 1 maç kesin oynamayacak. O yuzden hazir bu mac varken, fisi cekmek lazim.

Beşiktaşlı futbolcular maç seçiyor. Bu tarz büyük piyasa maçlarında oynayıp diğer maçlarda yürüyorlar.

Karşımızda iyi mücadele eden bir takım olacak. 1-0 olsun bizim olsun diyorum.

Okan hoca rahatlamıştır bugün.

Bu rahatlık ve özgüvenle tjk yı devireceğimizi düşünüyorum.

Geri
Üst Alt