⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

Her maçın dinamiği farklı,58 dakikada Kadıköyde 3 gol attığımız Fenere Lemina takviyesine rağmen iç sahada şut atamadık

ben zaten bjk konyayı yenemedi diye bizim maçta kötü oynar demek istemedim. Kaybedince taraftar bu şekilde eleştirecek "ulan 9 kişi konyaya yenilen takıma yenildin" diye. O eleştirileri kaldırabilecek mi demek istedim reis. Tabi ki bjk bize karşı bilbao maçındaki gibi bir mücadele verecektir

ben zaten bjk konyayı yenemedi diye bizim maçta kötü oynar demek istemedim. Kaybedince taraftar bu şekilde eleştirecek "ulan 9 kişi konyaya yenilen takıma yenildin" diye. O eleştirileri kaldırabilecek mi demek istedim reis. Tabi ki bjk bize karşı bilbao maçındaki gibi bir mücadele verecektir
Gündem çabuk değişir,iç sahada Bodrumu yendik mi herkes şampiyonluk havasına girer merak etme.

10 kişi kalmış Antep'e, 9 kişi kalmış Konya'ya yenilen bjk yi yenemeyeceksek vay halimize. Rakibin defansı,orta sahası, forveti dökülüyor.

Yeni hocayla bir gaz aldılar o da bitti. Derbihavası başka olur tabi ama gelen giden yeniyorsa biz niye yenmeyelim.

Bu maçta en büyük sıkıntı hakem. Futbolcularımızın sakin kalması gerekiyor. Bu maçı ve Samsun maçını kazanalım gerisi gelir.

Dzeko yönetseydi maçı ..

Bu laz gelmiş geçmiş en kötü tff başkanı oldu şimdiden

Adamda ne ilke.. ne bi duruş vizyon..misyon var

Sırf yalının ÇOCUĞU mutlu olsun diye karakterini ulu orta yaydı herif..

Bi atasözü var tam buna uygun.. "Yalakanın iyisi efendisi osurduğunda derin nefes alandır"

La La Lay Lay..

Geri
Üst Alt