⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

lan dünyada bir tek balkan ülkesinden mi hakem çıkıyor

Dünya futbolunun en kirli bölgesi balkan bölgesi. Yok mu Danimarkali yok mu alman bilmem Hollandali

Bu maçın kilit isimleri orta saha olacak. Torrik ve sara gününde olsun oynamak istesin yaslan ve izle. Torrik bütün sahipsiz topları toplar sara da ileri taşırsa çok rahat bir galibiyet alırız. Ben mertens ile başlayacağını düşünüyorum. Yunus evet yunusu unuttum geçen maçtaki gibi iki tane zehir pas atsın yeter. Barış ikili mücadeleleri alsın ve basit oynasın top kaybı olmamalı jknin tek taktiği var. Kritik bölgede top kaybı yapmazsak sabaha kadar oynasak jk gol atamaz.

lan dünyada bir tek balkan ülkesinden mi hakem çıkıyor

Dünya futbolunun en kirli bölgesi balkan bölgesi. Yok mu Danimarkali yok mu alman bilmem Hollandali
Ceferin olmasa bu balkan coğrafyasindn hakem çıkmaz. Clement turpin demişlerdi başta. Bence nabız yokluyorlar. Saliyorlar haberleri nabza göre bir eyyamcı getirecekler. Kesinlikle elit bir hakem lazım. Kopenhag maçında kabakov vardı Bulgar hakem. Icardinin net penaltısı vardı. Kötü niyetli değil lakin yetersiz bir hakemdi.

Geçen seneki maçta demiştim ki derbi değil normal anadolu takımı maçı gibi bakarsak kazanırız yok derbi diye tribe girersek kazanamayız yine aynı durum geçerli. Samsun deplasmanı gibi görmek ve hazırlanmak lazım çünkü karşımızda 1-2 oyuncusu hariç oyun gücü olarakta bir anadolu takımı olacak.
Aynı şekilde düşünüyorum. Kazanırsak yüzde 99 fişi çekeriz. 1 tane yesen 2 tane atarsın bunlara. O kadar kötü durumdalar. Derbi filan da bir yere kadar yani. Normal şartlarda şunlara yenilmemiz için ya saçma sapan top kayıplarıyla bedavadan maçı vermemiz lazım, ya da Gedson'un, Rafa'nın filan yine hayatının maçını oynaması lazım. 3 sonuçtan 2'si bize yarıyorken beraberlik odaklı oynamak saçma olur. Zaten beceremiyoruz da. FB maçında 1 tane pozisyona giremedik. Kontrollü oynayıp kontra aramak için kadronda Onyekuru gibi kanat oyuncusu lazım ki defans arkasına koşu filan atsın, rakip defansları tehdit etsin. Bizde o tarz bir oyuncu yok Osimhen haricinde.
Bam bam bam oynamamız lazım. BJK maçını kazanırsak zaten FB muhtemelen Bodrum'u da yenemez.

Her maçın dinamiği farklı,58 dakikada Kadıköyde 3 gol attığımız Fenere Lemina takviyesine rağmen iç sahada şut atamadık
Bu kadar basit. dokuz kişi kalan Konyaspor’a gol atamayan takıma beş tane atmalıyız.. Böyle bir mantık yok bunların özgüvenleri gitti.Seyircilerinin önünde kaybetmek istemeyecekler.Bence defans yapacaklar bu yüzden hangi kadroyla çıkarsak çıkalım sahaya yerleşimini doğru yapmalıyız. Aksi taktirde her skoru açık bir oyun olur.

Rafa ve Gedson. İki kilit isim var rakipte top oynayan. Burayı kilitlersek BJK'yi sahadan sileriz.

su salincakspora da koyup gecelim ya. Adamlarda bi cacik yok.

Beşiktaş tarafı fena gaza gelmiş. Yurt dışı iddia oranlarına göre favori gösterilen tarafız. @Mete Temiz

8jknın son maclarını izledim,derbi olmasa bile iç sahada baskılı başlıyorlar fakat gol atamazlarsa strese giriyorlar ve sacmalıyorlar yani çok kırılgan takım

bjk normal halinde baya kötü ve oyunu yok derecede eksik takım- tamamen birden fazla oyuncunun aynı sekansta bireysel işlerine bakıyor hep.

ama taraftarları zaten sezondan beklentisiz - sırf eğlenip deşarj olmaya maça gidecektir. Oradan biraz gazlı oynayabilirler (birde 5-0 özgüveni hala vardır koca sezonda elle tutulur başka hikayeleri yok bu sezon. 4-1 athletico ama arupayı bizim haricimizde umursayan takım taraftar kitlesi az zaten)

Yenersek bir şekilde dev adım atmış oluruz. Geri düşmemek en önemli şey maç içinde, gol bulup kontorlü belirlememiz lazım. Takım olarak zayıf olduğumuz noktalardan biri bu sezon. Tek farkta bile (alanya maçı) Okan hocanın kenarda çık çık çık çık diye hoplayıp zıpladığı - arkada boşluk yarattığımız işlerimiz var 80-90 aralıklarında

Geri
Üst Alt