⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

Mou nun söylediği gibi 8jk macini alırsak şampiyonuz beraberlik olursa birkaç maç ötelemis oluruz

Bay haftasi var bizim. Fener haftaya trabzona da vurursa Samsun macina yine 4p farkla cikacaz
Bence uygundur ya.

Sonuçta Bjk ile berabere kalırsak dahi, iki maçta daha berabere kalma hakkımız devam etmiş olacak. Fb bizim 3. bir maçta daha puan kaybetmemizi bekleyecek.

Ancak yenilirsek, tek bir maçta daha herhangi bir puan kaybından sonra gelecek ikinci bir puan kaybında, Fb önümüze geçebiliyor.

Tabi Fb'in tüm maçlarını kazandığı, onlar için en iyi ve tek senaryoda geçerli bunlar.

Bjk maçında yenilmemek çok önemli bu açıdan.

Ha, yenersek bal-kaymak olur tabi, orası ayrı.

Zaten yenersek, BAY haftamızda Fb içeride Trabzon'u yenemez bence.

Hakem atamasından sonra hiç iyi sonuç beklemiyorum.alenen bize karşı düşmanlık yapan bir tff hakemine ne kadar direneceğiz akşama görürüz.umarım yasin denen zerzavata karşı topçular uyarılmıştır.bu maçta çıkacak sonuç fener ve samsun maçını da ister istemez etkileyecek.namağlup unvanını korumak önemli

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Uzun yıllar unutulmayacak bir hakem faciasi bekliyorum bu akşam. Tüm pazarlıklar,tüm planlar yapıldı. Akşam ne kadar kötü olduklarını tüm Türkiye görecek.

Oral Sever gibi sürekli gerilen ve ortamı da germeye çalışan üyelerimizin aksine benim içim rahat.

Geri
Üst Alt