⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

Hoca aptal degil ilk macta kendi sahamizda dahi topu rakibe birakmis gecis cok az yemistik

Bugunde topu rakibe bırakıp geçiş hucumunu kesecektir besiktas oynuyor gibi gorunecek ama skoru biz bulacagiz
Aslında ilk maçta çok yanlış kadroyla çıkmıştı cift forvet oynatmisti ve üretkenligimiz ciddi azalmisti bugunde morata ile oynarsak hiç bilemiyorum nasıl oyun olur
Fakat dediğin gibi 8jknin tek olayı rafa ve gedson ile hızlı geçiş yapmak onu kesersek zaten pozisyonlar buluruz ama işte hoca ne düşünüyor nasıl kadro çıkaracak emin degilim

Lan bu bizim manyaklik ne olacak,sabah sari yelek vardi ustumde hanim lacivert mug icinde kahve verdi yelegi bagaja attim. Aksamda eve donuyorum baktim varis saati 19:03 sokaktan iki defa dondum 19:05 yaptim varis saatini ,hanim sen hastasın diyor

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emniyetten extra güvenlik talep etmek kulüp yönetiminin işi bizimkiler talep etmemiştir yada bir ihtimal bugün mitingde gorevliydi çoğu polis

1743265041773.webp

Morata'yı yine 10'da mı oynatıyor vay be

Beraberlik yeter dersek, kaybetme sansimiz var. Herhangi bir sekilde savunma oyunu oynayamiyoruz.
Kendi oyunumuzu oynarsak en az berabere kaliriz gibi geliyor. Beraberlik kredisini de gecen hafta Samsunspor verdi sagolsun.

Çift forvet işi ortasahada zafiyet yaratacak gibi

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Geri
Üst Alt