- 31 Ağustos 2021
- 70.346
- 50.346
- 3.843
Bence sari dogruydu, tek tekrar izledim, son adam gibi gelmedi, ultra abarti bi faulde degildikırmızı dogrumu beyler o bölümü göremedim ?
Arkadan mudaheleydi gercide...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence sari dogruydu, tek tekrar izledim, son adam gibi gelmedi, ultra abarti bi faulde degildikırmızı dogrumu beyler o bölümü göremedim ?
Harbiden 10 kisi yenebiliriz bunlari.Sunlari yenmek icin 10 kisi bile falzasiyla yeterde, o topu ve oyunu oynayan taktik lazim.
Değil abi ya sarı bile muallak ne kırmızısıkırmızı dogrumu beyler o bölümü göremedim ?
fbye asla verilmez. operasyonun parçası. şimdi Galatasaray beraberlik için canını dişine takacak hale getirildi bu sayede. 3 puanı unutturan hamle.kırmızı dogrumu beyler o bölümü göremedim ?
Var girerdi girmezdi bilmiyorum ama ilk elde kırmızı cikarsaydi bişey diyemezdim. Top mucinin kontrolunde değil. Bir de top mucinin kontrolunde değil tam olarak o nedenle var girmemeliydi bence.kırmızı dogrumu beyler o bölümü göremedim ?
herkes son adam diye kırmızı diyorda izleyemedımDeğil abi ya sarı bile muallak ne kırmızısı
Turuncu bile değilkırmızı dogrumu beyler o bölümü göremedim ?
Doğru. Çevre kontrolü yapamadıkırmızı dogrumu beyler o bölümü göremedim ?