⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

Bu Frankowski için yangın çıkaran taraftarımıza selamlarımı gönderiyorum

Ben moratayla devam edilmrsi taraftarıyım
En azından 65’e kadar
Bu bjk 10 kişiyle yenilmeyecek takım değil
Ama 65’ten sonra korumaya geçilmeli
Beraberll de iyidir

Frankowski ve Cuesta kötü transfer konusunda kapışır.

doberman kırmızı değil diyor
Değil kardeşim zaten

Futbol izleyen herkes bilir bunu

Bir kere net son adam olacak pozisyonda

Muçi o pozisyonda net olarak son adam diyebilir miyiz

Tabii ki de hayır

Bu kart yalnızca bize çıkardı zaten

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

frankoswski çıkınca takım düzeldi

Frankowski aynı Fener'in aldığı Joao Pedro gibi anadolu takımının yıldız oyuncusu, fazlası değilmiş.

polonyalı var hakemi polonyalı vatandaşını attırdı ,fenerde böyle birşey olsa savaş çıkar

Topu kontrol ettiğinde top apoya doğru sekti ve kontrolünde değildi fanatiklikle alakası yok. Futbolu bilip bilmemekle ilgili birşey
Adam yere dustugu icin olmasin apoya dogru gitmesi senin gibi futbolu muthis biliyorum diye hava yapmiyorum ama adam tekmeyi yediginde apoyla mesafesi 5 metre en az

stseler yine de izlemem bu maci bu eziyet cekilmez.

Sara gibi rol ve seviye itibariyle alternatifi olmayan birinin haftalardır serbest düşüşte olması bizi bitirdi maalesef.
Mertens'ten de bir anda vazgeçilmesi saçmalığın daniskası. Adamı verimli kullan dedik, tamamen kesti bu sefer de.
Morata o rolü kaldırabilecek biri değil.

Hakem inanilmaz art niyetli. Osimhen'in karnina tekme atilinca faul bile vermedi. Net sari kartti.

Inanilmaz kotu oynuyoruz ama 10 kisi bile rakipten daha iyiyiz. Biraz daha ayaga ve net oynarsak biz bunlari yeneriz.

Frankowski hem yedigimiz golde hem de kirmizi kartta inanilmaz hataliydi. Bu seviyenin topcusu olmadigini gosterdi simdiye kadar.

Geri
Üst Alt