⚽ SL 24/25 H:3 | Galatasaray 3-1 Gaziantep FK | MS | 17 Eylül

Abi böyle stoper çıkarılmaz ki ileri oyuncuları gibi düşünme. Stoperi 70 de alırsan oyundan küser abi. Davinson hem de. Küserden kastım adamı rahatsız eder böyle şeyler gıcık kaptırır yani.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okan hoca demiştir
David, sen yoksan biz boku yeriz. Sen 60dakikalik oyna yeter. DAVİDSON da bilyior sonuçta kendi vücudunun ve sakatlığa meyeli olduğu

Bizim 3. santrafor bile fenerin 20 milyona aldığı santrafordan çok daha iyi

Takımın çok bariz ileri üç oyuncular arasında henüz koordinasyon sağlanmış değil son paslarda hep bir anlaşmazlık oluyor nakış gibi işlememiz lazım o pasları birkaç oyuncu dışında son paslarda resmen sıçıp sıvıyoruz bu da zamanla düzelecek diye düşünüyorum

Okan hoca demiştir
David, sen yoksan biz boku yeriz. Sen 60dakikalik oyna yeter. DAVİDSON da bilyior sonuçta kendi vücudunun ve sakatlığa meyeli olduğu
Geçen sene de böyle yapıyordu abi. Bana çok öyle gibi gelmedi. Neyse

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yusuf Demir çok istekli çok belli bu sene kendini kanıtlamak istediği
Bu şekilde devam ederse daha çok süre alır hocadan

Fizikli ve tempolu biraz daha 22/23 takımını anımsatan bir futbol oynadık 2 maçtır ve oldukça iyi buldum takımı. Umarım bu ritimle daha da güçlenerek devam edip çok iyi bir sezon geçirebiliriz.

havalı oldunuz kalecimize kova diyerek
Önemli değilde diyelim ki maç 1-0 devam ediyor böyle bir gol yemesi kabul edilebilir mi?
Yine bu sahada yine bir Gaziantep maçında aut atışını yaparken topu Selçuk İnan’ın topuğuna denk getirerek gol yedirmişti.Kova işin esprisi.
Bunlara takılma sen kumarına bak.😹

Geri
Üst Alt