⚽ SL 24/25 H:3 | Galatasaray 3-1 Gaziantep FK | MS | 17 Eylül

Cok degerli oyuncularimiz var

Ve bu oyuncularin degerli olmasini saglayan bir hocamiz var

Hic kadro falan demeyin berkan yunus kaan baris abdulkerim gibi oyuncular oynadikca yükselen oyuncular

Bu yerli oyuncularin degerini anlamaniz gerekiyor cünkü son 2 sezon da sampiyonluk yolunda herzaman katki da bulundular ve bu sezon da katkilari devam ediyor

Masallah diyelim nazar degmesin
2.cümleden sonrasını okumadım. Helal et.

Mertensin seviyesi yüksek hiçbir maçta oynamaması gerekiyor,tamam hevesi mücadelesi azmi var ama yetmiyor

Haftaici oynanan ve cok da takilmadigimiz bir macti. Ilk yarinin skoru 5-0 olmaliydi. Ikinci yarida vites dusurduk ama kazanmayi bildik. Takim da ikinci yarida rolantide oynadi.

Bence derbileri oynarken ritim tutturmak ve 3-4 gun arayla oynamak daha avantajli. Takim bir hafta boyunca kafasinda buyutunce istedigimiz skoru alamiyoruz genelde.

Antep'in bu kadrosunun kendine hayrı yok. Üzerimize gelmedikleri için biz de risk almadık çoğunlukla. Derbi öncesi sakatlık, ceza vs. olmadan mini bir antrenman şeklinde geçti ikinci devre. Daha erken bile yapılabilirdi aslında değişiklikler. Hoca 3 olsun diye bekledi herhalde. Neyse kaotik bir dönemi 5/5 ile geçmek yine de güzel.

Derbi olmasa daha fazla asılırdık Rize maçında 90'da bile pres yapıyorduk.
Işte onu diyorum. Bayern maçında 60 dakika press yapıp Hatay maçında yürümemeliyiz. Yakında AL de başlayacak. AL maçı öncesi sonrası sahada yürüyen takım görmek istemiyorum. Keşke konferans liginde oynasaydık

Yusufu beğenmedim bu arada. sen yabancı hakkından yiyorsun kardeşim o hak çok değerli hata yapma lüksün yok işin özü. +2ye bu kadar yakın olan oyuncu olarak bu maçlarda göstermeliydin. Saklanarak oynaması beni hayal kırıklığına uğrattı.
Hazırlık maçlarında uçup kaçan adamlar ligi açınca değişiyor anlamsız bir şekilde.

Yusufu beğenmedim bu arada. sen yabancı hakkından yiyorsun kardeşim o hak çok değerli hata yapma lüksün yok işin özü. +2ye bu kadar yakın olan oyuncu olarak bu maçlarda göstermeliydin. Saklanarak oynaması beni hayal kırıklığına uğrattı.
Hazırlık maçlarında uçup kaçan adamlar ligi açınca değişiyor anlamsız bir şekilde.
jelert ve yusuftan olur mu sence tunam

yanliz objektif olmak gerekirse barisin golü resmen elmis, antepte bi pozisyonda elle oynamis oda penalti, bu hakemler niye böyle?

Ikinci yariyi tam izleyemedim

72‘de Mertens-Demirbay degisikligi olmus

3‘lü orta sahaya mi gectik son 20dk?

rehavete girmemek lazım, ikinci yarı deplasman fikstürü çok sıkıntı ilk yarıyı lider kapatmak şart

koluyla önüne cekiyor, sonra sucsuz yere hakemler yüzünden adimiz lekeleniyor, gördügünü calmak bukadarmi zor? biz kayirmami istedik? mourinhoya yine gün dogudu.
Bence yan tarafından sekip önüne düşüyor. Maçtan sonra izlemedim ama maç içinde net bir açı vardı

SAÇ denen hazımsız ayı Önder Özenle birlikte anadolu takımları İstanbula gelmesin diye zırlamış… portekizli tırnakçı çingeneye gelince dışkısını yerler ama. Bekleyin cumartesiyi…

Yine yeniden harika bir futbol ve 3 puan, 5/5, bu sefer birde Liderlik koltuğu bir daha bırakmamak üzere Okan Buruk şov devam ediyor. Eksiklere rağmen Barış Alper'in 1 gol 1 asist mükemmel performansı, Yunus, Berkan ve tabiki Batshuayi attığı gol ve asistle maçı aldı. Şimdi Derbide herkese gününü göstereceğiz. Tebrikler Galatasarayım FB_IMG_1726599716473.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ölmüş bitmiş Galatasaray harika futbol ve 5/5 ile Kadıköye Lider gidiyor. Adım kadar eminim ki kendini Galatasaraylı gibi gösteren ve amacı Fatih Terim'in takımın başına geçmesi olanlar Feneri destekleyecek. Ama Okan Buruk ve Aslanları Cumartesi akşamı onlarıda yenecek FB_IMG_1726599757859.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt