⚽ SL 24/25 H:3 | Galatasaray 3-1 Gaziantep FK | MS | 17 Eylül

Bu maçta kanatsız deneme mi yapsak Barış yorgun göründü Yunus ise bana göre son 10 dklık topçu.
Muslera
Kaan-Nelsson-Davinson-Jelert
Torreira
Sara-Kere
Mertens-Yusuf
Bats

dioudis

m'bakata viana saborit taşdemir

mandouki kozlowski

sorescu maxim cihan

kenan
subs:

arda (stp)
ertuğrul (stp)
özçiçek (öl)
furkan (mos)

yedeğiyle asıyla antep'in kadrosu bu.

Eksikler yüzünden ben olsam 3-4-2-1 cikarim
Sanchez nelson apo
Jelert torr berkan/kaan baris
sara mertens
Bats

Bu macta da Mertens ile baslanmaz yahu. Birakin adam dinlensin. Biz uc gunde bir mac yaparken pis fener 5 gunde bir oynayacak. Boyle de bir doneme giriyoruz. Su macta Berkan ile KDB ortada, Metehan savunmada falan oynamayacaksa niye kadrodalar? Yedek solbek, sagbek, kanat zaten yok. Gerizekalica bir transfer donemi yasadik.

2195.jpg

saçma sapan bir kural yüzünden osimhen göremeyeceğiz.

Umarım sara sağ kanatta başlar, Yunus’tan olmayacak.

4-3-1-2’de olabilir. Barış çift forvette iyi iş yapar.

saçma sapan bir kural yüzünden osimhen göremeyeceğiz.

Umarım sara sağ kanatta başlar, Yunus’tan olmayacak.

4-3-1-2’de olabilir. Barış çift forvette iyi iş yapar.
Yunus oynamaya devam etmeli mertens yerine merkezde de oynayabilir özgüven lazım potansiyel 10m kazandırabilir bize

4312 bence de makul
Jakobs oynayamıyor sanırım osimhen gibi ? Sol beke jelert geçer o zaman sağ Kaan olur

Merkez Berkan sara torreira olmalı
İlerisi mertens batsuayi barış olabilir

Yunus oynamaya devam etmeli mertens yerine merkezde de oynayabilir özgüven lazım potansiyel 10m kazandırabilir bize

4312 bence de makul
Jakobs oynayamıyor sanırım osimhen gibi ? Sol beke jelert geçer o zaman sağ Kaan olur

Merkez Berkan sara torreira olmalı
İlerisi mertens batsuayi barış olabilir
Sara torreira berkan
Mertens
Bay osimhen

bu şablon çok uygun icardi dönene kadar. Özellikle fb maçında böyle oynanmalı bence

Sara torreira berkan
Mertens
Bay osimhen

Bence bu şablon çok uygun icardi dönene kadar. Özellikle fb maçında böyle oynanmalı bence
Fener maçında gerili üçlü mü yoksa 4 lü mü olacak bence mourinho’nun takımına göre hareket etmek lazım

Başta erken gol için baskı kuracaklardır sonra topu bize bırakacağını düşünüyorum

Aşırı önde baskı kurup geçiş hücumu yememeliyiz

4 lü başlarsak Kaan yine sağ bek olur diye düşünüyorum yine 4312 gidilebilir o zaman bay mecbur forvete kayar zira kanat bek ona yer kalmıyor

352 oturtabilseydik barışı kanat bek olarak kullanabiliyoruz böylece Kaan orta sahaya da kayabilir solu jakobs götürür bence

Geri
Üst Alt