Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.988
- 5.009
- 2.273
yilin espirisi
fb iyi top oyniyormus
fb iyi top oyniyormus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rizelilerin %90ı fblidir. Bizde bi ara can karabacak vardı belhanda aşkıyla yanıyordu, net o da gizli fbliydi
Sen %10luk dilime denk gelmişsin. Kanları sarı laci akar bunlarınnalaka la
4 tane rizeli aile tanıyorum
hepside gsli
bayada fanatikler
trnin herhangibi bir ilinde fbnin taraftarda bırak fark atmayı geçtiği yer olduğunu sanmıyorum
Üstad benim tanıdığım bütün Rizeliler istisnasiz hem fbli hem ampüllünalaka la
4 tane rizeli aile tanıyorum
hepside gsli
bayada fanatikler
trnin herhangibi bir ilinde fbnin taraftarda bırak fark atmayı geçtiği yer olduğunu sanmıyorum
Okan buruk hocamıza güveniyoruz demi biz onlardan süperiz yav
Üstad benim tanıdığım bütün Rizeliler istisnasiz hem fbli hem ampüllü
Seneye artık Gökhan akkan oynarsa ilk 11deki her oyuncuya bı 100 TL atarım..Fred hat-trick yaparın oranı 300' müş oynayan varmıdır acaba
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakalım mertensin asist krallığı için fb de kime sinyal yakilacak. Bir macta tadicten 4 asist falan bekliyorumGeçen sene demirbay hattrick yaptı bu sene Fred, birileri ısrarla altta kalmamak için çok acayip işler çeviriyor size söyleyeyim.
Adamın 2012de inşallah kazanırız diye tweet'i vae fener içinAdam fener maçlarında çekilen şutlara yüzünü çeviriyor.
Futbol tarihinde bir takımdan garip bir biçimde en çok gol yiyen kaleci olabilir. Abi çok acayip bir herif.
Seviyorsan çık açıkla olm laf eden şerefsizdir. Gönlüm kayıyor de dürüst adam severiz
Adamın 2012de inşallah kazanırız diye tweet'i vae fener içinaşık adam
İssizlik yapıp açıp bakicam Total kaç yemis bu it oğlu itAdam fener maçlarında çekilen şutlara yüzünü çeviriyor.
Futbol tarihinde bir takımdan garip bir biçimde en çok gol yiyen kaleci olabilir. Abi çok acayip bir herif.
Seviyorsan çık açıkla olm laf eden şerefsizdir. Gönlüm kayıyor de dürüst adam severiz
İssizlik yapıp açıp bakicam Total kaç yemis bu it oğlu it
Nesi iyi ya kafayi mı yedin sen bütün fanatik fbli arkadaşlarım mourinho ya sövüyordu 2. Gol gelene kadar. Hatta 3 oldu hala sövüyorlardi bu kaleci olmasa 3 tane bok atardık diyen vardi. Sen kendini kandırmaya devam et. Senin gibiler sonra çıkıp gerçek şampiyon bizdik 99 puan 99 gol şampiyon olamadık diyor sende alkış tutarsın