SL 24/25 H:3 | Rizespor 0-5 Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Rizelilerin %90ı fblidir. Bizde bi ara can karabacak vardı belhanda aşkıyla yanıyordu, net o da gizli fbliydi

nalaka la
4 tane rizeli aile tanıyorum
hepside gsli
bayada fanatikler

trnin herhangibi bir ilinde fbnin taraftarda bırak fark atmayı geçtiği yer olduğunu sanmıyorum

Geçen sene demirbay hattrick yaptı bu sene Fred, birileri ısrarla altta kalmamak için çok acayip işler çeviriyor size söyleyeyim.

Adam fener maçlarında çekilen şutlara yüzünü çeviriyor.

Futbol tarihinde bir takımdan garip bir biçimde en çok gol yiyen kaleci olabilir. Abi çok acayip bir herif.

Seviyorsan çık açıkla olm laf eden şerefsizdir. Gönlüm kayıyor de dürüst adam severiz
Adamın 2012de inşallah kazanırız diye tweet'i vae fener için😄 aşık adam

fener iyi top oynuyor diyen arkadaş kimdi macı izlerken film filan izliyordu galiba

cünkü ne baskılı oyunu vardı ne kacırdıkları net pozisyon ne direkten dönen

4 isabetli şuta 4 gol attılar

gecen sene ismaille oynadıkları oyunun 2 gömlek altı

İlhan Palutun her fb maçında donalmasıda araştırılmalı

kriminal birşey çıkabilir

tip olarakda güven veren bir tipi yok

tam anadolu kurnazı!

Adam fener maçlarında çekilen şutlara yüzünü çeviriyor.

Futbol tarihinde bir takımdan garip bir biçimde en çok gol yiyen kaleci olabilir. Abi çok acayip bir herif.

Seviyorsan çık açıkla olm laf eden şerefsizdir. Gönlüm kayıyor de dürüst adam severiz
İssizlik yapıp açıp bakicam Total kaç yemis bu it oğlu it

Nesi iyi ya kafayi mı yedin sen bütün fanatik fbli arkadaşlarım mourinho ya sövüyordu 2. Gol gelene kadar. Hatta 3 oldu hala sövüyorlardi bu kaleci olmasa 3 tane bok atardık diyen vardi. Sen kendini kandırmaya devam et. Senin gibiler sonra çıkıp gerçek şampiyon bizdik 99 puan 99 gol şampiyon olamadık diyor sende alkış tutarsın

Fbliler mourinhoya küfrediyormuş ya oda bişey mi biz iki yıldır şampiyon yapan okana neler diyoruz :)

Bak renktaşım sorun ne bilmiyorum ama fb iyi oynuyorsa ve kadrosu iyiyse tersini söyleyecek kadar enayileşmenin anlamı yok.

Burası antu değil adamlar iyi top oynuyor rize kalecisi şu bu evet ama kadroları yavaştan oturuyor ve çok tehlikeli bir takım olma yolundalar

Ayrıca ben kendimi niye kandırayım ya daha iki hafta evvel takımım tinercilerden 5 yemiş kupa vermişiz üstüne isviçre takımına elenip cl den saf dışı olmak üzereyiz

Geri
Üst Alt