⚽ SL 24/25 H:31 | Samsunspor 0-2 Galatasaray | MS | 11 Nisan

Kalan 4 deplasmanın sadece 1'inde takılma hakkımız kaldı. O maç kesinlikle Samsun olamaz.

Screenshot_20250330_044041_Instagram.webp

Samsun baya düşüşte fb maçında da iyi oynamadılar yenmemiz gerekir

Samsun kaliteli bir ekip iyide pres yapiyor öne gecerlerse kesinlikle iki üc farkli yeniliriz en gec burda okan buruk kovulur

Samsun takım defansı konusunda ne yaptığını bilen bir takım, biz ise hucümda ve defansta ne yaptığımızı bilmeyen programı olmayan bir takımız.

Puan kaybı gelirse fenerde kazanırsa geçmiş olsun

Belki önümüzdeki maçta takım düzelir, belki adam gibi top oynar diye içimizdeki o umut var ya. Hah işte bizi bitiren o umut.
Hoca sufatındaki zatı kovacaksın olay bitecek, sonra çok pişman olacağız çünkü.

Hadi bakalim , ilk defa tam kadro sinirsiz zaman … simdi bahanen ne olacak okan hoca? Taktik idman mi yaptirirsin , duz kosu mu yaptirirsin , hic ilgilenmiyorum… tek puan kaybi hakkimiz kaldi. Onu da bi zahmet ilk mactan yeme artik !!!

Belki önümüzdeki maçta takım düzelir, belki adam gibi top oynar diye içimizdeki o umut var ya. Hah işte bizi bitiren o umut.
Hoca sufatındaki zatı kovacaksın olay bitecek, sonra çok pişman olacağız çünkü.

6 aydır aynı umut.

Birine patlıycaz
O düzelecek
Bu gidecek

Sezon bitti hala aynı.

Radikal bir değişiklik şart.
eskisi gibi 4 5 1 oynamalıyız. Kerem D. kadroya dahil olmalı.

Yüksel Yıldırım olsam 3 - 4 oyuncuyu yedek bırakırım, neden diye soran basına da " bodrum maçından ilham aldım " derdim.

Galatasaray tarihinin en zor maçı

Samsun son 5 maçtır 2 top yapamıyor, rezil haldeler. Sıralama ve ismi aldatıcı. Ha bizim pamuk şekeri ruhlu oyuncularımıza güvenimiz yok her an her şeyi yapabilirler.

fener bu haftada bizden önce mi oynuyor sonra mı ? Yani maça puan puana çıkma ihtimalimiz var mı. Varsa batırırırz

Geri
Üst Alt