⚽ SL 24/25 H:31 | Samsunspor 0-2 Galatasaray | MS | 11 Nisan

Bu herif sallaiye ofsayt sonrası yaptığı müdahale için sarı kart mı verdi yav. Orayı görmedim.
Aynen öyle Bu mantığa göre fenerbahçe-çaykur Rize maçında Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı öncesinde akan oyunda Amrabat'ın kırmızı kartı vardı verilmedi
Keyfe keder kararlar veriliyor
Dün penaltı pozisyonları jakops ve erene verilen sarı kartlar faul bile yok
İlk yarıda oshimen ve holsenin bir pozisyonu vardı, faul çaldı
Ya bir de gözü önünde, enteresan işler

Ahmet cakar denen onursuza göre türkiyenin en iyi hakemiymiş..Ah ulan şerefsiz sen dua etde şu takımın başında başkan ve yönetim yok.Sizin gibi medya şaklabanı Galatasaray düşmanları cirit atıyor..İşte bu beş para etmez şerefsizler yüzünden Göstere göstere kıyıyorlar takımı.

Aynen öyle Bu mantığa göre fenerbahçe-çaykur Rize maçında Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı öncesinde akan oyunda Amrabat'ın kırmızı kartı vardı verilmedi
Keyfe keder kararlar veriliyor
Dün penaltı pozisyonları jakops ve erene verilen sarı kartlar faul bile yok
İlk yarıda oshimen ve holsenin bir pozisyonu vardı, faul çaldı
Ya bir de gözü önünde, enteresan işler
Bu kural hatasına girmiyor mu yav. Daha futbol kurallarından bir haber herifeler nasıl maç yönetebilir

Ulan sanki kendilerine karşı Samsun 5 xg yakaladi da bizim maçta top oynamamislar varlık gösterememisler şaibe varmış. Haysiyetsiz karaktersiz herifler. Kişi kendinden bilir işi boşuna dememişler

Ulan sanki kendilerine karşı Samsun 5 xg yakaladi da bizim maçta top oynamamislar varlık gösterememisler şaibe varmış. Haysiyetsiz karaktersiz herifler. Kişi kendinden bilir işi boşuna dememişler
Samsunspor uzun süredir çok zayıf. Maçlarda varlık gösteremiyorlar. 4. veya 5.bitirmelerine banko gözüyle bakıyorum.

Takım yaklaşık 118 km mesafe katetmiş dün
IMG_7922.webp

Suat abi senin maç yazılarını okumak büyük keyif.

Saygılar...
sevgili mustafa ,

tarafima yonelik -kiymetli ince gorusun icin- tesekkur ediyorum :hat:.

macin genelinde bir ^sekans haric bekledigim gibi oynadik .

genel toplamda tipki antalya ve fb maclarindaki gibi oyun olarak kompakt,dengeli, iyi yayilimli ve de dogru 11le sahada yer aldik . keza, erken gol bekledigimi belirtmistim, ki, ilk 15 bitmeden golu bulduk....
devami da ustte dedigim sekilde geliskenlerle cereyan etti.-kompakt ,dengeli ,iyi yayilimli 11 , ve bu bilesenlerin oyuna hukmederken sade kollektif pas dolasimi paylasimini soguk kanli bir sekilde macin son dudugune kadar yapma konsantrasyonu. kanimca macin kazanilmasinda onemli kilit kiymetli nuanslardi .

netice olarak ,
samsun gibi zor deplasmanda kendi oyunumuzu''hegomoni olarak'' rakibe dikte etmemiz oldukca onemli bir faktordu .
mac ici ,
gereken yeterlilikte gol attik - 2 adet . 3 gerekse idi kanimca onu da bulurduk. hatta zannimca ,osi nin 70lerin basinda cikmasi da skorun yeterliligi ile ilisik bir reaksiyon du . keza, 3u bulma adina sara nin net firsatlari vardi ,degerlendiremedik .

diger yandan ,maca dair basta ^dedigim sekansa gelirsek ;
rakibin , macin baslarinda dk 9 olmasi lazim -ofsayt gol olusumunda- final pasi son denklemde ; abdulkerim ve eren'in saha parselizasyon ve adam takip~ paylasimini hatali/yetersiz buldum. keza , devaminda ,

muslera da bire bir pozisyonda vucuduyla genisleyip rakibi daha efektif yerde karsilamali idi .
<-ilk yillarinda bunu etkili yapiyordu.kanimca .

macta performans olarak kimler iyi performans sergiledi , kimler bi tik beklenti altinda idi - bu konuya dair genel bir yorumu daha sonra yapmayi dusunuyorum .

velhasil - kayipsiz , net bir skorlar final maclarimizdan birini geride biraktik . kalan tum maclari da ayni sekilde kazanip 5.yildizli sampiyonlugumuzu hayirlisiyla burada hep beraber yorumlamamiz dilegiyle. . .

saygi ve selamlar .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Murat Durmaz , @Hayri Cund

Geri
Üst Alt