Suat abi senin maç yazılarını okumak büyük keyif.
Saygılar...
sevgili mustafa ,
tarafima yonelik -kiymetli ince gorusun icin- tesekkur ediyorum

.
macin genelinde bir ^sekans haric bekledigim gibi oynadik .
genel toplamda tipki antalya ve fb maclarindaki gibi oyun olarak kompakt,dengeli, iyi yayilimli ve de dogru 11le sahada yer aldik . keza, erken gol bekledigimi belirtmistim, ki, ilk 15 bitmeden golu bulduk....
devami da ustte dedigim sekilde geliskenlerle cereyan etti.-kompakt ,dengeli ,iyi yayilimli 11 , ve bu bilesenlerin oyuna hukmederken sade kollektif pas dolasimi paylasimini soguk kanli bir sekilde macin son dudugune kadar yapma konsantrasyonu. kanimca macin kazanilmasinda onemli kilit kiymetli nuanslardi .
netice olarak ,
samsun gibi zor deplasmanda kendi oyunumuzu''hegomoni olarak'' rakibe dikte etmemiz oldukca onemli bir faktordu .
mac ici ,
gereken yeterlilikte gol attik - 2 adet . 3 gerekse idi kanimca onu da bulurduk. hatta zannimca ,osi nin 70lerin basinda cikmasi da skorun yeterliligi ile ilisik bir reaksiyon du . keza, 3u bulma adina sara nin net firsatlari vardi ,degerlendiremedik .
diger yandan ,maca dair basta ^dedigim sekansa gelirsek ;
rakibin , macin baslarinda dk 9 olmasi lazim -ofsayt gol olusumunda- final pasi son denklemde ; abdulkerim ve eren'in saha parselizasyon ve adam takip~ paylasimini hatali/yetersiz buldum. keza , devaminda ,
muslera da bire bir pozisyonda vucuduyla genisleyip rakibi daha efektif yerde karsilamali idi .
<-ilk yillarinda bunu etkili yapiyordu.kanimca .
macta performans olarak kimler iyi performans sergiledi , kimler bi tik beklenti altinda idi - bu konuya dair genel bir yorumu daha sonra yapmayi dusunuyorum .
velhasil - kayipsiz , net bir skorlar final maclarimizdan birini geride biraktik . kalan tum maclari da ayni sekilde kazanip 5.yildizli sampiyonlugumuzu hayirlisiyla burada hep beraber yorumlamamiz dilegiyle. . .
saygi ve selamlar .
@Aras Şimşek ,
@Onur Adıbelli ,
@Murat Durmaz ,
@Hayri Cund