⚽ SL 24/25 H:31 | Samsunspor 0-2 Galatasaray | MS | 11 Nisan

Maçı izlerken 22 adama dikkatlice baktım.

4 futbolcu bu ligin net üzerindeyim diye bağırdı;

-Osimhen

-Davinson

-Torreira

-Yunus

Kasımpaşa'yı yıllardır görmezden gelen güruh Samsunspor'a asla iftira atamaz.

Bu maçla ilgili ne dediysem yaptık. Okan hodjamı bu konuda tebrik ediyorum.
Böyle devam.

Yalnız kanatlardan dikine hızlı atak atmıyoruz bunu yapsak maçları daha rahat çözeriz

Lemina'nın süpürdüğü pozisyonlarda ve ikili mücadelelerde vurup geçmesinde Ah ulan Beşiktaş maçı dedirtti

Bu herif sallaiye ofsayt sonrası yaptığı müdahale için sarı kart mı verdi yav. Orayı görmedim.

Ligin 3 numarasını top göstermeden deplasmanda yendik. Sezonun aslında kağıt üstü en zor 3-4 deplasmandan biri puan durumuna göre. Benim için bu maç şampiyonluğu son maça kadar kovalayacağımızın kanıtı. Bu 11 (Sallai hariç) artık sabit çıkmalı kalan maçlara. Günay’a da hayır demem ama süre alması zor malum. Torreira-Lemina orta sahası banko her maç yazılmalı

Diğer maçların aksine topa sahip olmayı değerini bilmeyi öğrenmek güzel sadece saldırarak her şey çözülmez resmen rakibe pozisyon vermeden 90 dakikayı tamamladık.
Sanıyorum ki artık ilk 11 herkesin gözünde netleşti
Sağ bekte kimin oynadığının bir önemi yok ama diğerleri önemli. Yedekte pek fazla bir şey yok. Osimhen çıkınca maç bitti zaten, saçma sapan bir gol yemedik neyse ki.

IMG_1007.webp

new york'a geldik ama aklimiz Galatasaray'imizda. her hafta ustune koya koya sampiyon olacagiz insallah. cok rahat olun.

Rahat bir galibiyet oldu. Bodrun maçı daha zor geçecek taraftara büyük iş düşüyor.

Geri
Üst Alt