⚽ SL 24/25 H:31 | Samsunspor 0-2 Galatasaray | MS | 11 Nisan

Hadi Beşiktaş maçındaki puan kaybını anlarım. Ama özellikle o saçmasapan Hatayspor ve Kasımpaşa beraberlikleri olmasa, şu an ligin geri kalanını rahat biçimde götürüyor olabilirdik. Hatta ve hatta ilk yarı ve ikinci yarıdaki iki Kasımpaşa maçı. İki maçta da 3 puan resmen avuçlarımızın içindeydi. Amatörce hatalar yüzünden 4 puan bıraktık sadece Kasımpaşa'ya.

Hadi Beşiktaş maçındaki puan kaybını anlarım. Ama özellikle o saçmasapan Hatayspor ve Kasımpaşa beraberlikleri olmasa, şu an ligin geri kalanını rahat biçimde götürüyor olabilirdik. Hatta ve hatta ilk yarı ve ikinci yarıdaki iki Kasımpaşa maçı. İki maçta da 3 puan resmen avuçlarımızın içindeydi. Amatörce hatalar yüzünden 4 puan bıraktık sadece Kasımpaşa'ya.
oluyor ya işte bazen. geçmişe takılıp kalmayalım.

fb de 90+5'te romulo'dan o golü yemeseydi, göztepe'de 2-0'dan 2-2 berabere kalmasaydı çok farklı şeyler konuşurdu onlar da. ya da 60 dk 10 kişi kalmış samsun'a kendi evinde bir gol atabilseydi.

puan farkları işte bu yüzden oluşuyor/kapanıyor vs.

3 puan öndeyiz ve oynayacağımız 8 maçın 7'sini kazanmamız, rakibimizin maçlarını umursamadan, şampiyon olmaya yeterli.

kalan rakiplerimizin hepsinden bariz daha güçlüyüz.

keyfini çıkarın derim.

Bu maçtan sonra sanırsam deplasman maçlarımızın sayısı eşitleniyor, yani eşit sayıda iç saha maçı oynayacağız. Önünde 7 tane final maçı var. 4 deplasman maçı, 3 iç saha maçını al şampiyon ol.

Bu maçtan sonra sanırsam deplasman maçlarımızın sayısı eşitleniyor, yani eşit sayıda iç saha maçı oynayacağız. Önünde 7 tane final maçı var. 4 deplasman maçı, 3 iç saha maçını al şampiyon ol.
halihazırda her iki takımın da 4'er iç saha 4er deplasman maçı kaldı.

Bu maç barışın maçı olacak. Şov yapacak geçen seneki gibi. #konsantrasyon #hedef25

Hatay maçı tam bir operasyondu. Bizim yönetim ortalığı yakması lazımdı. Sahada kazanmak için saha dışında hakkını sonuna kadar savunacak bir yönetim lazım. Barışın nizami golünü varda çektikleri çizgi ile iptal ettiler. Adam eliyle topu tokatladı penaltı es geçildi. Hatayn attığı gol ofsayt. O maçta olanları hatırladıkça bizim yönetim ile olmuyor aga olmuyor

Samsun, eyüp dep. Bodrum, sivas ev. 4 maçı kazanırsak şampiyonluk gelir

oluyor ya işte bazen. geçmişe takılıp kalmayalım.

fb de 90+5'te romulo'dan o golü yemeseydi, göztepe'de 2-0'dan 2-2 berabere kalmasaydı çok farklı şeyler konuşurdu onlar da. ya da 60 dk 10 kişi kalmış samsun'a kendi evinde bir gol atabilseydi.

puan farkları işte bu yüzden oluşuyor/kapanıyor vs.

3 puan öndeyiz ve oynayacağımız 8 maçın 7'sini kazanmamız, rakibimizin maçlarını umursamadan, şampiyon olmaya yeterli.

kalan rakiplerimizin hepsinden bariz daha güçlüyüz.

keyfini çıkarın derim.

Samsun maçını geçersek %70-80 bu iş biter.

Fenerbahçenin Antep ve beşiktaşta takılacağını düşünüyorum

Maç haftası.

Samsunspor'da eksik var mı? En son Bennaser sakatlanıp oyundan çıkmıştı. Samsunspor tarafından açıklama geldi mi göremedim.

Ceza sınırındaki oyuncular da arttı. Kademeli olarak bu kartların temizlenmesi lazım Bodrumspor maçında.

1744011464969.webp

Artık geriye bakmak yok her maç vura vura gideceğiz. Bu kadar avans yeter. Bizim takım istediğinde her maçı alabiliyor. Bunu en son maçta gösterdik.

Burdan 3 puan cikarirsak sampiyonuz ts ciddi almiyorum dünkü oyundan sonra

Bu senenin belkide en önemli kırılma maçıdır bu. Futbolcuların bir çoğu tatildeydi ve uzaklaştılar lig havasından. Umarım Bjk maçı öncesi gibi kötü yansımaz.

Bu senenin belkide en önemli kırılma maçıdır bu. Futbolcuların bir çoğu tatildeydi ve uzaklaştılar lig havasından. Umarım Bjk maçı öncesi gibi kötü yansımaz.
nasıl abi? 4 gün önce kadıköy'de savaştan çıktı takım.

nasıl abi? 4 gün önce kadıköy'de savaştan çıktı takım.
İzin vermesinde problem yok. İnşallah futbolcular gevşemez anlamında söyledim. Geçen milli maç arasından da kötü dönmüştük.

Ki artık kredimiz kalmadı. Belkide en önemli maçımız deplasmandaki. Samsun 3 haftadır mağlup ve özel olarak hazırlanacaktır.

İzin vermesinde problem yok. İnşallah futbolcular gevşemez anlamında söyledim. Geçen milli maç arasından da kötü dönmüştük.

Ki artık kredimiz kalmadı. Belkide en önemli maçımız deplasmandaki. Samsun 3 haftadır mağlup ve özel olarak hazırlanacaktır.
milli arada 15 gün maç yapılmadı neredeyse.
burada 4 gün önce fb deplasmanı oynandı.
ara gibi olmadı bizim için yani.
sadece bahsettiğin bu kısmı düzeltiyorum. diğerlerine itiraz etmiyorum zaten. zor maç, samsun çıkış maçı olarak görecektir vs...

Hedef 7 de 7 olmalı.

Samsun (D)
Bodrum
Eyüpspor (D)
Sivasspor
Trabzon (D)
Kayseri
Göztepe (D)

Kolay maç yok. Yüksek konsantrasyon ile kayıpsız gidip en geç son maç öncesi rakibe bakmaksızın şampiyon çıkmalıyız.

Önümüzdeki 4 maç özellikle puan kaybına hiç tahammül yok. Biz kazanırsak Fb bu arada bir maç bence takılacak. Biz tökezlersek de tam tersi hepsini alırlar.

O yüzden en önemli maç Samsun deplasmanı. Kazanıp Sivas maçına Fb’ye stresi transfer etmeliyiz.

Hedef 7 de 7 olmalı.

Samsun (D)
Bodrum
Eyüpspor (D)
Sivasspor
Trabzon (D)
Kayseri
Göztepe (D)

Kolay maç yok. Yüksek konsantrasyon ile kayıpsız gidip en geç son maç öncesi rakibe bakmaksızın şampiyon çıkmalıyız.

Önümüzdeki 4 maç özellikle puan kaybına hiç tahammül yok. Biz kazanırsak Fb bu arada bir maç bence takılacak. Biz tökezlersek de tam tersi hepsini alırlar.

O yüzden en önemli maç Samsun deplasmanı. Kazanıp Sivas maçına Fb’ye stresi transfer etmeliyiz.
Katılmakla beraber ekibimizin artık maç maç hazırlanması planini buna göre oluşturması ve geniş çaplı işler yapmaması gerek. Her maç artık bir final olarak görülmeli. Tıpkı Türkiye kupası maçı gibi tek maçta puan kaybında elenecekmisiz edasında maçlara çıkmalıyız. Yoksa daha 6 maç var 5 maç var falan işlere girersek cortlariz

Geri
Üst Alt