⚽ SL 24/25 H:31 | Samsunspor 0-2 Galatasaray | MS | 11 Nisan

Ekli dosyayı görüntüle 283249

Araya kupa maçları da girecek. Kafaları karıştırabilir.

Konyaspor'u geçersek final maçı da 14/05 Kayserispor maçı öncesine gelecek.
derbi maçı olmadığı sürece, kupa maçı olması farketmez. hem konya'nın daha önemli problemleri var.

+ ek olarak,

benim fix tahminimde, kayseri maçı ile tur atıyoruz.

kupa finali + kayseri maçı üst üste 2 zafer taçlanması olabilir.

samsun, ts ve göztepe

maalesef illaki puan kaybedecegiz
Ts ve Göztepe bizim daha rahat oynadığımız,bize iyi gelen tarzda biraz daha açık oynayabiliyor. En zor Samsun maçı olacak gibi ofansif açıdan etkileri biraz düştü ama gerektiğinde iyi kapanabiliyorlar bu da bize ters gelebiliyor.

2 Takımlı Lig'de elinde Osimhen-Davinson-Torreira-Lemina gibi oyuncular varken Zeki Yavrulu Samsunspor'u da yenelim.Burda Zeki Yavru'yu küçümsemiyom Transfer Yasağı olan 1 kulüpte normalde yedek için alınan 1 oyuncuyu bu tarz 3-4 oyuncuyu da ilk 11 oynatmak zorundalar.Gelecek sezon rahatlarlar..

keşke maçı bugün oynasaydık. iş uzayınca canım sıkılıyor bir an önce ligin bitmesi lazım

gs km.webp

İçerideki Bodrum ve Sivas maçları Samsun ve Eyüp maçlarına nazaran daha zor geçecek bence.

Şu Florya'daki görünmez şampiyonluk zilini Kemerburgaz'a taşımışlardır umarım, bir çalsa da rahatlasak, halen o havaya girilmedi.

Beklenildiği gibi hemen daha hafta başında yatma muhabbeti başladı.
Şerefsiz herifler ya, bıkmadılar şu muhabbetten.
Gerçi neden bıksınlar her defasında işe yarıyor. Bi biz yapamıyoruz şu işi. Bak Kasımpaşa denen namussuz takıma, her sene bunlara yatmayı geç bir de averaj yaptırıyor, bize de dünya puan kaybettiriyor.
Böyle utanmaz olacaksın ki herkes seni takdir etsin.

Hatay gibi olacaksın ki herkes sana acısın.
Bodrum gibi olacaksın ki herkes sana ay ne sevimli mütevazı takım desin.
Karagümrük gibi olacaksın ki insanlar iyi takımdılar yazık oldu desin. Neden fenerden bir sezonda bir kamyon gol yediğini sorgulamasın.

Ben bunu yapanı değil de bu itlerin gazıyla bize karşı köpek gibi oynayan eyüpü samsunu ya da herhangi başka bir takımı suçlarım. Normal her zamanki oyununuzu oynayın kardeşim.

Sosyal medyada algılar başlamış bile. Ah ah başımızda başkan olsa da şu bodrum maçı neden hiç konuşulmuyor diye medyayı kan kustururdum veya yine diğer maçlarda birden bire yedek kalan oyuncular veya fenerlilerin hiç kırmızı görmemesini
Samsun başkanı, biraz vicdanın varsa en önemli 3 oyuncunu yedek soyundurursun. Soran olursa önce bodrum maçını sorun derim

Son gülen iyi güler. Konuşsunlar bakalım, daha ne kadar konuşabilecekler göreceğiz. Her sene aynı işler dönüyor. Ama gel gör ki bir türlü akıllanmadılar. Halbuki yaptıkları şeyler her seferinde kendilerine dönüyor. Her seferinde hüzünleri daha da büyük oluyor, sadece malum sonu öteliyorlar.
Biz işimize bakıp kazanalım, biz kazandıkça umutları zaten yok olacak hızlıca. Bu sefer öyle son haftaya filan kalmaz bu iş. Bu futbolla kayıpsız geçmeleri imkansız. Ama Samsun maçında kaza yaşamamak lazım. Samsun maçını kazanıp arkamıza yaslanıp popcorn eşliğinde Sivas maçına geçelim.

Sizinde oylemi bilmiyorum ama Etrafımda gördüğüm galatasaraylilarda neredeyse çoğunluğunda inanılmaz bir karamsarlık var hatta bazıları fener bizden daha iyi onları şampiyon yapacaklar filan diyeni bile duydum

nacizane dusuncem ve tavsiyem , - odak noktamiz - onumuzdeki kendi ilk macimiz olmali .

bilindik - klasik periyod olan - son donemecteyiz. . . <-> kalan 8 mac her biri ayri bir final .
ve elbette , mac mac gitmeliyiz .

ligde son ic saha macimiz olan antalya macinda ve kupa da fbye karsi oynadigimiz gibi ; kompakt ,dengeli ,isteyen bir oyunla ve elbette dogru 11le sahada yer alarak mutlak arzuladigimiz galibiyete uzanmaliyiz .

kanimca, fb macindaki sahaya cikan 11'imiz akla en mantikli gelendir diye dusunuyorum...

vurdugumuz gol olsun .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Murat Durmaz

saygi ve selamlar .

25 yıl önce üst üste 4 şampiyonluk almıştık imparatorla.

25 yıl sonra Okan buruk yönetiminde 3 sene üst üste şampiyon olma yolundayız.

bu dönem içinde benim hatırladığım max 2 sene üst üste şampiyonluklar yaşandı.

Kritik bi dönemden geçiyoruz, taraftarın birkaç maç boş muhabbeti bir kenara bırakıp destek olması lazım.

25 yıl önce üst üste 4 şampiyonluk almıştık imparatorla.

25 yıl sonra Okan buruk yönetiminde 3 sene üst üste şampiyon olma yolundayız.

bu dönem içinde benim hatırladığım max 2 sene üst üste şampiyonluklar yaşandı.

Kritik bi dönemden geçiyoruz, taraftarın birkaç maç boş muhabbeti bir kenara bırakıp destek olması lazım.
ülkenin en güçlü ailesinin sınırsızca para akıttığı + tüm kurumlarca her türlü resmi imkanın emrine amade edildiği bir rakibin olduğu bir dönemde şunun olması hayal gibi resmen ya.

Geri
Üst Alt