⚽ SL 24/25 H:31 | Samsunspor 0-2 Galatasaray | MS | 11 Nisan

ultraslan müthiş açıklama yapmış helal olsun. sevmem kendilerini ama her satırı doğru açıklamanın.
kodumun bodrumuna pis bilendim zaten. tam kadro çıksalar puan alırlardı o maçtan. ts için yedek bırakmıs kupada da ts koydu elendi salaklar. 8 maçta bi fbden gol yediler.

Samsun fizik olarak düşüşte doğru fakat takım oyununu iyi oynuyorlar yani oyunu kitleyebiliyorlar ,hocamız kadro olarak sacmalamamali en onemlisi bu

Okan da topçuları doğru mevkiide kullanmasıyla bilinen 1 antrenördür zaten

Sallai'yi sağ açık diye aldık sağ bek oynadı. Bunu da güya beke aldık sağ açık oynadı Fb maçında
Kaleciden forvet forvetten de kaleci kaldı mevkisi değişmeyen

Zor maç. Formumuz inişli çıkışlı derbide oynanan oyunu sürdürebilmemiz önemli.
her mac zor - ozellikle bu donemec ve finise dek olan surec sahaya ful odagi yapan taraf ipi gogusler.sasmaz denklem.

antalya macinda ,kanimca macin genelinde - eski prime donemimiz den - esintiler sunduk .

bjk macinin *kaybedilisi nazarimda bariz frank bazli geliskenler den dolayi oldugundan, bu maci kaza olarak goruyorum.

fb kupa macinda antalyaspor macindaki gorunumumuze donduk. ki , bu da beni bariz umutlandiran detay .

geriye , daha onceki mesajimda nacizane belirttigim durum kaliyor ; dogru 11 , sahaya dogru yayilimli kompakt ve dengeli bir oyun sunumu ile hayirlisiyla -istedigimiz arzuladigimiz galibiyete uzanmak kaliyor .

ozellikle 90lar ve sonrasi ust uste alinan sampiyonluklar vb bazli tecrube ile sabit nacizane gozlemim ; gecmisten bugune olmazsa olmaz son donemec tespitsel onerim ; camia olarak ^enerjimizi maca ,saha icine ^odagimizi yaptigimiz muddetce , kalan her maci alacagimiza inancim - tamdir - .

sevgili onur'un tirnak icinde saha icine odak adina ^dedigi de anlamli vurgu kanimca . < ->
(Neyse artık, bunların artı eksisini sene sonunda değerlendiririz detaylı. Şu maçı kazanıp şampiyonluğu alalım da...)

nacizane dusuncem , odagimizi maca mutlak camia olarak yapmaliyiz. hoca , oyuncularin *eksi *artisini elbet sezon sonu detaylica yorumlayacagiz hep beraber... suan dan sonra yarisa kanalize olmak disinda futbolun saha disini konusmak, bariz bize dezavantaj olarak tesir eder...

velhasil - takimi maca hava olarak hazirlayan da bi nevi ^taraftarlarimiz oldugundan , algi vb ye gelmemeye ozellikle dikkat etmeli . biz -kazandigimiz muddetce- , gerisi -ne yapari- gerisi dusunsun .

KONSANTRASYON .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli ,@Murat Durmaz , @Hayri Cund

saygi ve selamlar.

Beşiktaş maçında golleri birkez daha izledim bu Muslera şimdiden jubie yapmış sayıyorum. Daha oynamamalidir

ultraslan müthiş açıklama yapmış helal olsun. sevmem kendilerini ama her satırı doğru açıklamanın.
kodumun bodrumuna pis bilendim zaten. tam kadro çıksalar puan alırlardı o maçtan. ts için yedek bırakmıs kupada da ts koydu elendi salaklar. 8 maçta bi fbden gol yediler.

Adamlar göz göre göre maç sattı normal bir olay yaşanmış gibi kimse konuşmuyor. Mourinho çingenesinin yaptığından daha büyük rezaletti o maçta olanlar yönetim gene pasif kaldı

konstantrasyon. Sadece kendi maçımıza odaklanalım.

Fenerin puan kaynetmesi umurumda olmamalı zira rakiplerin durumu, hakem faktörü ile kaybedeceklerini sanmıyorum.

kalan 8 maçta 7 galibiyet alıp işi bitirelim.

Bu hafta inanılmaz kritik..Biz bu maçı kazanırsak fb nin sivas da o baskıyla takılma ihtimali çok yüksek çünkü bu sefer karşılarında ölüm kalım maçına çıkacak bir takım olacak...Maç saatinde de sivas da hava eksili derecelerde ve hafif kar yağışlı gözüküyor..

Şampiyon olmak kolay, şampiyon kalmak olay."
-OB.

Bola, Celil ve Bennasser olmayacak diyorlar eğer olmazlarsa merkezde savunma gücü olan bir orta sahaları kalmıyor solda ise Soner Gönül oynayacaktır o da bir alt lig oyuncusu bu da ciddi avantaj olacaktır.

Bola, Celil ve Bennasser olmayacak diyorlar eğer olmazlarsa merkezde savunma gücü olan bir orta sahaları kalmıyor solda ise Soner Gönül oynayacaktır o da bir alt lig oyuncusu bu da ciddi avantaj olacaktır.
Bola, Celil ve Soner Aydoğdu sakatlıklarından dolayı kadroda yoktu son Antalyaspor deplasmanlarında.

Bennaser de sakatlanıp 9. dakikada oyundan çıkmıştı.

Bola oyunda olabilir. Dimata ve Ntcham da etkili isimler.

Konsantrasyonumuzun yüksek olması gereken bir maç. Son 6 maçında 1 galibiyet alması rakibin aldatıcı olmaz umarım.

1744194122494.webp

Alman teknik adam Thomas Reis, G.Saray’ın yıldızını Hollandalı stoperine emanet edecek. Van Drongelen, Nijeryalı forveti sıkı markaja alacak.
Karşılaştığım habere bak. İnşallah bu taktik doğrudur.

Geri
Üst Alt