⚽ SL 24/25 H:31 | Samsunspor 0-2 Galatasaray | MS | 11 Nisan

Gene polonyali var hakem atamışlar. Polinyalilarla ligi dizayn ediyorlar bizim korkaklarda izliyor.

Cift forvet falan başlamayiz inşallah Allahtan tek dileğim. Hatta hiç bir dakika cift forvete dönmeyelim. Lemina toreira sara orta sahası oynasın sezon sonuna kadar.

Samsunspor - Galatasaray maçını Murat Yenersoy anlatacak.

Şu adamı hiç sevemedim yaw.

Samsun pozitif oynuyor, en az 2 gol buluruz diye düşünüyorum.

Grok:

"Samsun'da bu akşam 20:00 civarında hava durumu yağmurlu olacak. Sıcaklık yaklaşık 2-4°C arasında seyredecek, nem oranı yüksek olacak ve hafif rüzgâr esecek. Maç sırasında yağışın devam etmesi muhtemel, bu yüzden yağmurluk veya şemsiye gibi önlemler almak faydalı olabilir."

Grok şaşırmasın sabrımızı taşırmasın.

Nezih Akşener: "Samsun'da sağanak bir yağış var. Maç saatinde 0 derece ile karla karışık yağmur bekleniyor. Rüzgar da var. Maç çok soğuk havada oynanacak."

Zeytinli'nin "Aşırı heyecan bastı" girdileri olmayınca maç önü sönük geçiyor.

Nezih Akşener: "Samsun'da sağanak bir yağış var. Maç saatinde 0 derece ile karla karışık yağmur bekleniyor. Rüzgar da var. Maç çok soğuk havada oynanacak."

Fena kar var. Bolu'dan geçerken görüntü almış olabilirler.

Şimdi baktım ısıtma yok stadın zeminde.

''Farklı hava koşullarına göre seyircilere konfor sağlamak amacıyla radyant ısıtma ve soğutma sisteminin kullanılarak stadyumun içi ile dışarısı arasında 10 °C'lik ısı farkı sağlanabilmesi amaçlanmaktaydı. Ancak inşaatın ilerleyen aşamalarında ısıtma ve soğutma sistemlerinin altyapısı projeden çıkarılmıştır.'' [viki]

Geri
Üst Alt