- 10 Nisan 2013
- 58.551
- 41.698
- 3.943
Çok kritik bir süreçteyiz ve puan farkı avantajımız kalmadı. Bu maça varımızı yoğumuzu koyup almamız lazım. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fena kar var. Bolu'dan geçerken görüntü almış olabilirler.
Şimdi baktım ısıtma yok stadın zeminde.
''Farklı hava koşullarına göre seyircilere konfor sağlamak amacıyla radyant ısıtma ve soğutma sisteminin kullanılarak stadyumun içi ile dışarısı arasında 10 °C'lik ısı farkı sağlanabilmesi amaçlanmaktaydı. Ancak inşaatın ilerleyen aşamalarında ısıtma ve soğutma sistemlerinin altyapısı projeden çıkarılmıştır.'' [viki]
Sen ne güzel bir renkdaşmışsın böyleSamsunda kar yağmıyor yav. Ne stadyuma ne samsunda böyle bir çam önü alan var. Yolda çekmişler muhtemelen.
Stadyumda alttan ısıtma var.
Tribünlerde ısıtma namına bir ürün yok.
Geçen seneki maç gibi bir hava var.
Maça hızlı başlayıp işi bitirmek lazım.
Yazdığı scripti sana verdi miEmre Zeytinli'nin görevini ben alıyorum. gol olduğunda ilk benden öğreneceksiniz xD
Kimseden görev almadım benimki amme hizmeti, gönüllülükYazdığı scripti sana verdi mi
Doruğum anladığım kadarıyla sizde maç başlamışheyecandan hop oturup, hop kalkanlar beğensinn lütfen