Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Puan kaybı beklenen maçlarda genelde puan kaybı olmaması" genellemesi ne zaman çökecek sence? :dPuan kaybı beklenen maçlarda genelde puan kaybı olmaz.
Muazzam bir tablo olacak ama kendi düsen aglamaz. Sivas kendi sahasinda Alanya'yi yenemeyip berabere kaldi. Deplasmanda Bodrum ve Hatay'a yenilip Rize ile berabere kaldi. 4 hedef mactan sadece 2 puan cikarirsan böyle zorlanirsin.bu hafta kayseri ve bodrum kendi evlerinde oynuyor ve rakipleri de gayet yenebilecekleri güçte takımlar.
bodrum bugün akşam üstü saat 19:00'da, kayseri de yarın saat 16:00'da, yani her ikisi de maçlarını sivas-fb maçından önce oynamış olacak.
kısacası eğer kayseri ve bodrum bu haftaki maçlarını kazanırsa; sivas, fb maçına düşme hattından 5 puan geride olarak çıkacak.
sivas adına tam ölüm-kalım maçı gerçekten.
Puan kaybı olacağına dair umutlanmamakla çözülebilir biihtimal ahbb"Puan kaybı beklenen maçlarda genelde puan kaybı olmaması" genellemesi ne zaman çökecek sence? :d

Tudor abi Sivas'ın son kozları bu maçlar,iddialı olmaları açısından iyi ama bir yandan strese de girebilirler bilmiyorum.Rıza hoca halleder diye umuyorum o işi de.konyanın kazanması sivasta nasıl bir etki yaratır @Sarper Yıldırım
Tudor abi Sivas'ın son kozları bu maçlar,iddialı olmaları açısından iyi ama bir yandan strese de girebilirler bilmiyorum.Rıza hoca halleder diye umuyorum o işi de.
Hemfikir olurum Tamus abiUgur iz şampiyonuz dedi ne dersin bu hususta ?