SL 24/25 H:31 | Sivasspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 13 Nisan

Çok da şeetmeye gerek yok. Kötü takım Sivas. dipteki takımlar tehlikeli diyolar ama artık öyle değil bnce eskisi gibi değil. Düşseler ne olacak herkes yoluna bakıp başka takım buluyor. Normal sonuç

Not: hakem destekli normal sonuç

Sivas geçen sezon yanlışlıkla son dakika penaltısıyla puan aldı, penaltı olunca bülonun nasıl üzüldüğünü unutma.
Yo unutmuyorum. Daha önce de aldığı puanlar var Sivas ın. Asıl arka bahçe Hatay Paşa. Bugün de denediler olmadı zaten çok zayıflar. 90 dk 10 kişi içinden geçmiştik bunların o zaman daha bile iyilerdi

Gereksiz yüksenildi Sivas'a Şaşal klasik Şaşal zaten adamların kapasite bu çok bile oynadılar hatta.
Klasik şaşal ne yav. Bizim maçta vatanı savunur gibi savunan adam bu.
Gereksiz falan da yüksenilmedi. Geçmişinde şike operasyonuna girmiş kardeşlerine ne yapılmalı

Yo unutmuyorum. Daha önce de aldığı puanlar var Sivas ın. Asıl arka bahçe Hatay Paşa. Bugün de denediler olmadı zaten çok zayıflar. 90 dk 10 kişi içinden geçmiştik bunların o zaman daha bile iyilerdi
Hiç boşa uğraşma bu takım ezeli arkabahçe. 2011 maçını aç tekrar izle mesela

Son golde tolga boşuna şişirdi
O top gol oldu
Gol olmada nolur zaten
Sakatlık çıkmasın diye 4 dakika verdiler
3 dakikaya yakın kırmızıda durdu
Sivas da dussunde kurtulalım

İyi tarafından bakıyorum olaya Adana ve Hatayspor yalamaları gitti. Alanya, Rize, Sivas, Bodrum’dan ikisi daha gidecek. Yatan takım sayısı azalacağından seneye Fener daha fazla hakem desteğine ihtiyaç duyacak

Bizim her maç final. 6 maç var, yen şampiyon ol. Takılırsan fener şampiyon olur, bu bariz bir şekilde görünüyor. Hakemleri de yenmemiz gerekiyor.

Geri
Üst Alt