SL 24/25 H:31 | Sivasspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 13 Nisan

Ne kırmızı yemesi yahu 7 maçta 10 sarı kart anca görmüşler. Maç başına neredeyse 1 sarı kart görüyorlar. O da çoğu yedek kulübesine falan. Ha kollanan bizim Acun denen herife göre hakemlerin kart göstermeye cesaret edemediği bizim son 7 maçta 23 sarı 1 kırmızı gördük.

Ben Beşiktaş Maçlar'ında hatalar yapmasından ve Beşiktaş'ı sürekli övmesinden sıkıldım.Resmi sayfadan video ile alay da ettiler kendisiyle 1 açıklama yapmadı.Fb'ye Süper Kupa'da 5-0 yenilse rakibi alkışlatmazdı kendisiyle ilgili alay eden 1 video paylaşsalar laf atardı.Galatasaray'ın hocasının geçen seneye kadar Beşiktaş'ı takip etmesini de ben kabullenemiyorum.Bizden gittiği zaman Beşiktaş'a giderse şaşırılmamalı :D
açıkca söyle diyorum işte hoca bjkli maçlarda bilerek bjk ye yatıyor diye lafı dolandıracağına yaw

o degilde herifler ligi kırmızı kart yemeden bitirecekler :asd:
O nursuz,suratsız acur denen katıksız evladının ,medyadaki şaklabanların ve şerefsiz hacıosmanın gözüne gözüne sokacaksın bunları ama nerede bizde o yönetim.
Ne konuşacakları zamanı biliyorlar ne konuşacaklarını biliyorlar nede konuşmayı becerebiliyorlar.Çünkü o mevkiye hava atmaya gelmişler sırf reklam başka halt yok.

Ben Beşiktaş Maçlar'ında hatalar yapmasından ve Beşiktaş'ı sürekli övmesinden sıkıldım.Resmi sayfadan video ile alay da ettiler kendisiyle 1 açıklama yapmadı.Fb'ye Süper Kupa'da 5-0 yenilse rakibi alkışlatmazdı kendisiyle ilgili alay eden 1 video paylaşsalar laf atardı.Galatasaray'ın hocasının geçen seneye kadar Beşiktaş'ı takip etmesini de ben kabullenemiyorum.Bizden gittiği zaman Beşiktaş'a giderse şaşırılmamalı :D
imkansız gitmez tinercilere o dönem nasıl gittiginide biliyorum da neyse
aslında kızıyoruz ama uzun yıllar sonra 8jkyı o statta ilk defa okan hocayla yendık murat bu da gercek
bu sene övme olayıda yanılmıyorsam takımı degil hocayı övmüştü düzgün biri filan diye mou ya gönderme yaparak

bu sivas ADS'den bile kötü takım yav bu kadar rezalet oynayan bi takım daha izlemedim

Onlar ayrı mevzular her zaman dile getirebilirsin bu maç özelinde Sivas'ın çapı bu kadar.
Bence çap falan diyerek kendimizi kandırıyoruz. Çünkü fener kazanmak için hiç bir şey yapmadı şu maç, Sivas nasıl kaybederim diye planlamış gibiydi.
Fener kazanmak zorunda mı evet. Bu sene feneri madara eden takımlara bakalım. Rize 20 dakikada maçı bitirdi hakem aldı maçı verdi. Biz perişan ettik iki takımın da taktiği ileri hızlı çık ve skora git.

Bu taktik zaten klasik anadolu taktiği. Yapacakları şey alan savunması yap hızlıca kontraya çık. Kontradan skor yapabilecek adan 65.dakika maç 2-1ken oyuna giriyor.

Gören zannedecek ki Real Madridle maç yapıyorlar da her saniye atakla sonlanıyor.

açıkca söyle diyorum işte hoca bjkli maçlarda bilerek bjk ye yatıyor diye lafı dolandıracağına yaw
:D
akasya-durağı-sinan-9.webp

Sivaslı siyasetçiler güçlüdür, düşmesine izin vermezler bence. Bizim dikkatli olmamız lazım.

O nursuz,suratsız acur denen katıksız evladının ,medyadaki şaklabanların ve şerefsiz hacıosmanın gözüne gözüne sokacaksın bunları ama nerede bizde o yönetim.
Ne konuşacakları zamanı biliyorlar ne konuşacaklarını biliyorlar nede konuşmayı becerebiliyorlar.Çünkü o mevkiye hava atmaya gelmişler sırf reklam başka halt yok.
alakası yok konuşacak yönetici elbet vardır hepsi gs düşmanı degil ama dursun denen herif hacıosmanla sus pus oldukları günden beri kimse konusamıyor bizde dikkat edin nerdeyse 3 ay oldu konusabılen tek kişi yok baskılıyor muhtemelen konusmak isteyenide

Sivaslilar bizden puan almaya çalışacak tek amaçları o kaldı. He baktilar fark oluyor bu sefer ayak kırmaya calisacaklar

Önder özen en iyi gol tadic’in golüydü diyor

Efkan’ın golü de güzeldi ama tadic’i 1’e yazarım iyi hazırlandı diyor hhahahhahahaa

bireysel beceri tabiki önemli fakat son 2 mactır fenerde oyun olarak hiçbirşey yok

birisi frikik duran top vs atmazsa tıkanmış gibiler

Her umutsuzluk aninda oyle deniyor sonra gidiyorlar Istanbulspor ile Samsun ile berabere kaliyorlar mesela. Maclar oynanmadan bilemezsin. Bu yazdiginla milletle dalga geciyorsun ama bosa yaziyorsun boyle, renktas.

Ne olacagini bilemeyiz, nokta.
umutsuzluk ile ne alakası var. ben şampiyon fener demiyorum. gidip bodrum'a puan bırakırsak onu da derim de şu an bunlar puan bırakmaz daha diyorum.

millet ile dalga geçtiğim yok kaybederlerse alıntı yaparsın ben de yanıldım derim. asıl bunlar puan kaybetmez yazınca niye tepki gösteriliyor ben bunu anlamıyorum. maçları kalmadı adamların hala bir beklenti var.

hangi maçta puan kaybedecekler kalan maçlarda? antep dep harici maçları kalmadı adamların görmek istemiyorsanız eyvallah.

imkansız gitmez tinercilere o dönem nasıl gittiginide biliyorum da neyse
aslında kızıyoruz ama uzun yıllar sonra 8jkyı o statta ilk defa okan hocayla yendık murat bu da gercek
bu sene övme olayıda yanılmıyorsam takımı degil hocayı övmüştü düzgün biri filan diye mou ya gönderme yaparak
Nerdeyse her Maç övüyo Beşiktaş'ı :D Başka Takım'dayken bile bizim Takım'a laf attı onlara laf atmadı.Bizim statta Tt Arena'da Yabancı Hakem olmasa rakiplerin puan alma ihtimali az olurmuş tarzında konuşmuş.Ben Okan'ın samimi 1'i olduğunu düşünmüyom ve ona olan güvenim Beşiktaş Maç'ına kadardı.Sparta Prag ve Fb Maç'ında bile gitsin diye eleştirmedim..

umutsuzluk ile ne alakası var. ben şampiyon fener demiyorum. gidip bodrum'a puan bırakırsak onu da derim de şu an bunlar puan bırakmaz daha diyorum.

millet ile dalga geçtiğim yok kaybederlerse alıntı yaparsın ben de yanıldım derim. asıl bunlar puan kaybetmez yazınca niye tepki gösteriliyor ben bunu anlamıyorum. maçları kalmadı adamların hala bir beklenti var.

hangi maçta puan kaybedecekler kalan maçlarda? antep dep harici maçları kalmadı adamların görmek istemiyorsanız eyvallah.
orası öyle fakat bizde fikstürü rahatlattık hiçkimse bunu konusmuyor herkes feneri konusuyor
samsun ve 8jk gibi en zor 2 deplasman gitti
fenerin macları ne olur bilmiyorum ama onlarda her mac zorlanacak bugun oldugu gibi
biz full konsantre gidersek 8jk derbi haftası sampiyonluk haftası olur bence

Geri
Üst Alt