Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.099
- 51.106
- 3.683
2-3 milyon euroya kadro oluşturan Bodrumspor Fk'yi de 1 zahmet yenelim yav 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okan yazları bodrum'a gitmeyi çok sevdiğinden bodrum'a da yatacakmış kanks yav2-3 milyon euroya kadro oluşturan Bodrumspor Fk'yi de 1 zahmet yenelim yav![]()
Fener dusmani haciosman yeaGalatasaray, bu sezon evindeki lig karşılaşmalarının yarısını, hafta içi oynadı.
Üstelik Fenerbehçe, Beşiktaş ve Trabzonspor derbileri hep pazartesiye denk geldi. Bodrumspor maçıyla birlikte bu sezon Rams Park'ta oynanan 7. hafta içi maçına çıkılacak. (Nevzat Dindar)
Hacıosman kılıçlarını çekti. TFF, maddi manevi zarar veriyor kulübe alenen.
Saraya 30-35 teklif gelirse cıkmak lzm.Sara nın vites arttırması şart. Mertens in Mertens olduğu zamanları arıyoruz Sara konu mankeni gibi takılınca ileride.
Eski beyaz kaşar severim. Sara baya konu mankenine bağladı iyice. Lemina-Tor-Osi-Barış fıtık oldu hücumu taşıyacağım diye.Saraya 30-35 teklif gelirse cıkmak lzm.
O bolgede oynayacak oyuncu buyuk oyuncu olmali bizde bence.
Eskiden tam tersini dusunurdum ama yok abi, orası kaşar topcu istiyor knk. Seversin kaşar
Osimhen-Davinson-Torreira-Lemina gibi oyuncuları olan Takım'ın Avrupa'da da başarılı olması gerekiyo kanks.Bu Takım'ın potansiyeli çok fazla.Young Boys - Az Alkmaar gibi Takımlar'a yenilmesini ben kabul edemiyom.Benim Okan'a karşı 1 düşmanlığım yok sadece Galatasaray'a yakıştırmıyom.Devre arası Frankowski ve Lemina gibi fazla maliyetli oyuncuları alıp da Uefa Avrupa Liste'sine ekletmemek ve Avrupa Maçlar'ını önemsememesi sıkıntılı.Avrupa Maçlar'ını önemseyip rakibi övmezse ben Galatasaray'da devam etmesini isterim.Ama bunlar olmayınca da Galatasaray'a yakıştırmıyom..okan yazları bodrum'a gitmeyi çok sevdiğinden bodrum'a da yatacakmış kanks yav![]()
abdülü naptın lafrankowski-lemina-davinson-eren
barış-torreira-sara-yunus
morata osimhen
ziya doğan taktiğiyle çıkmağa gerek yok
Bunların hiç birine itirazım yok ki.Osimhen-Davinson-Torreira-Lemina gibi oyuncuları olan Takım'ın Avrupa'da da başarılı olması gerekiyo kanks.Bu Takım'ın potansiyeli çok fazla.Young Boys - Az Alkmaar gibi Takımlar'a yenilmesini ben kabul edemiyom.Benim Okan'a karşı 1 düşmanlığım yok sadece Galatasaray'a yakıştırmıyom.Devre arası Frankowski ve Lemina gibi fazla maliyetli oyuncuları alıp da Uefa Avrupa Liste'sine ekletmemek ve Avrupa Maçlar'ını önemsememesi sıkıntılı.Avrupa Maçlar'ını önemseyip rakibi övmezse ben Galatasaray'da devam etmesini isterim.Ama bunlar olmayınca da Galatasaray'a yakıştırmıyom..
Ne moratası lofrankowski-lemina-davinson-eren
barış-torreira-sara-yunus
morata osimhen
ziya doğan taktiğiyle çıkmağa gerek yok
Ben küfür ve hakaret dışında sinirlenmem kanksBunların hiç birine itirazım yok ki.
Adama Bjkli demen ve Bjk maçlarında Bjk'a duyduğu sempatiden ötürü başarılı olmamayı tercih ettiğini ima etmene takılıyorum sadece.
Kızmayasın sakın ha. :d
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi.İddaada şampiyonluk oranımız kaç?
Habire yükseliyor bizim oranSüper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi.
Galatasaray: 1.31
Fenerbahçe: 3.15