⚽ SL 24/25 H:32 | Galatasaray 2-0 Bodrum FK | MS | 18 Nisan

Biz niye koştur koştur Cuma-Salı oynuyoruz onu anlamadım yani Cumartesi bunu oynayıp Çarşamba kupa oynasak kime ne zararı var? Öbür maç yine İstanbul'da olacağız onu da koy Pazar'a.

Fener ile Beşiktaş zaten haftada tek maç oynayacak, 7. kez iç saha maçımız hafta içi yani akıl var izan var ama namus yok.

rakip kim olursa olsun, ideal onbirden devam bence de. kalan 6 maçta savunma güvenliği en önemlisi. gol bir şekilde atılıyor, atarız zaten. averaj maveraj işi de tıraş.

rakibe "biz bunlara asla gol atamayız"ı hissetirince maçı büyük oranda kazanıyorsun zaten.

Kafamda oynamaya başladım maçı ceza sahası önünden çekilecek şutlar ve duran toplar belirleyici olacak gibi duruyor

Bana göre geride kalan maçlarımız içinde en zor maçımız bu maç. Açıkçası puan kaybını da büyük olasık olarak görüyorum. Bu maça verilen primin haddi yoktur tahminimce. Ayrıca Bodrum iyi takım şu an süper ligin en formda takımı. Rehavete kapılırsak kaybederiz. Okan Hocam bu maça özel hazırlanmalı ve takımını da hazırlanmalı. Şöyle diyeyim eğer bu maçı alırsak şampiyonluk ihtimali %10 daha artar. İhtimal %65 ise % 75 olur öyle söyleyeyim.

KONSANTRASYON!!!

Vallahu Hayrul Makirin.. (Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır)

Okan Buruk, Bodrum FK karşısında Kaan Ayhan'ı riske etmeyerek Frankowski'ye şans verecek.

1744723937630.webp

Bu ligin hucum oyuncularinin veya takimlarin hucum gucunun seviyesi ne ki bodrumun gol yememesi bir referans olsun ? Bu yardimci lavuk birseyler katmistir elbette.Sampiyonluga giden biz,Bu yolda bodrumdan felan cekinceksek olmayalim zaten sampiyon felan.Bu saatten sonra vura vura gidip sampiyon olucan bu kadar basit.

Bu maçta kilit nokta şut olacaktır

Sara bir zahmet artık şut çek laa

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bodrumun fizikli atlet bir kanadı yoksa frankowski bu maçta iyi iş yapabilir.

Biz niye koştur koştur Cuma-Salı oynuyoruz onu anlamadım yani Cumartesi bunu oynayıp Çarşamba kupa oynasak kime ne zararı var? Öbür maç yine İstanbul'da olacağız onu da koy Pazar'a.

Fener ile Beşiktaş zaten haftada tek maç oynayacak, 7. kez iç saha maçımız hafta içi yani akıl var izan var ama namus yok.
Yahu bunlar şerefsiz..Salak zannediyorlar bizi..
Dediğin gibi çok rahat olur.Ama işte kanı bozukluk böyle birşey..Ama bunu görecek adam varmı başta yok.Çünkü bağlılığı zayıf olan adam hiçbirşeyi göremez.

Bu arada hangi kadroyla çıkarsak çıkalım..Satılık bodrum çok iyi kapandığı için Rakibin dengesini bozabilecek hamleler şart.Sırtı dönük top alıp dikine gitmek lazım.Ama bu konuda malesef yeterli oyuncu yok.Hatta yunus dışında kimse yok.Bu yüzden çok zorlanıyoruz.sara,barış artık bir zahmet şu maçta şu hamleleri yapsınlar.karşıdaki takım rezil oyunculardan kurulu.Birde rakibi eksik yakalamak için doğru baskıyla top çalmak ve eksik yakalamak lazım.Buradada kötüyüz.Genel olarak Rakip atağı sonlandırana kadar topu kapamıyoruz.Doğal olarakta sürekli geride oturmuş savunmaya karşı hücum etmek zorunda kalıyoruz.

Üçlü orta saha defansif olur diyenler gene yanılıyor.To-sara-mertensle çok boş alan veriliyor.Çok boş alan verip Topu zor kapıyoruz ve çok git gelli maç oluyor.Bu git gelli oyuna rağmen genel olarak rakibide eksik yakalarsım falan çok net top kapamadığımız zaman buda yok sürekli yerleşik savunmaya hücum ediyoruz.
Ama lemina tor sara üçlüsüyle en kötü baskı anında daha net top çalınıyor ve geride fazla boş alan verilmiyor.Şu kadroyla Doğru baskıyla daha çok top çalıp rakibi daha dengesiz yakalayacağımız bir senaryoda daha fazla gol pozisyonuna gireriz diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt