⚽ SL 24/25 H:32 | Galatasaray 2-0 Bodrum FK | MS | 18 Nisan

Arkadaşlar üzülerek söyleyeceğim bu tarz şeyler söyleyen birisi değilim ama mesela düşünelim sağ bekte ali Turap olsa Franky yerine ne farklı olurdu diye düşünmeden edemiyorum.

Son 6 mac. 5 galibiyet bizi sampiyon yapacak. Onumuzde kritik Eyup deplasmani var. Oradan 3 puan cikaralim. Sonra icerde Sivas'i Turk futbol tarihinin coplugune gonderecegiz. Koc'un kopegi Hatay gitti, sirada sikeci Sivas var.

1745003055363.webp

En çok Barış tebrik etmesi lazım zaten Allah esirgesin bi kayıp olsa günün en kötüsü idi heralde Franky ile beraber. Ama olur öyle şeyler arada, kötü de olsa kötü mücadele etmiyor asla.
Barış on kötü gözükmesi normal ki o kadar da değil. Normal şartlarda bu kadar kapalı takıma daha kötü oynamasını bekliyordum. Yine çok çalıştı çabaladı... Gömmeye gerek yok.

Yav şarta bağlı bir sözleşme varmış, bu durum beni çok korkutuyor.
Çok berbat da olabilirsin de önünde boş adam varken benden çıksın diye korkan adamın burada yeri yok maalesef.
Yok abi dediğim gibi yeni gelin gibi herif ben çok şaşırıyorum bu haine.

Son 6 mac. 5 galibiyet bizi sampiyon yapacak. Onumuzde kritik Eyup deplasmani var. Oradan 3 puan cikaralim. Sonra icerde Sivas'i Turk futbol tarihinin coplugune gonderecegiz. Koc'un kopegi Hatay gitti, sirada sikeci Sivas var.

Bu hafta kasımpaşa sivasa yatacak o maça iddialı çıkacaklar. Her maç zor, her maç final

Geri
Üst Alt