Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 17.057
- 10.306
- 2.168
Cüniyt abim, mekanın cennet olsunOsim her üçlüde varsın büyük adamsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cüniyt abim, mekanın cennet olsunOsim her üçlüde varsın büyük adamsın
3lü defans adı geçince bile tüylerim ürperiyor aman renktasKısa olmasa stoper özellikleri var. Üçlü de sol stoper olabilir en fazla. O da belki.
Osi çok özleyecek buraları çok
Yav şarta bağlı bir sözleşme varmış, bu durum beni çok korkutuyor.Almak zorunlu mu orda nasıldı sözleşme? Katılıyorum maalesef tutmadı.
Yok geçelim demiyorum, ama stoper olacaksa anca orda olur anlamında.3lü defans adı geçince bile tüylerim ürperiyor aman renktas
Videosu var ama akrobatikMorata çalım atamıyor yav
Daha iyi oynar.Ali Turap Bülbül nerde, Frankowski kadar oynar.
Barış on kötü gözükmesi normal ki o kadar da değil. Normal şartlarda bu kadar kapalı takıma daha kötü oynamasını bekliyordum. Yine çok çalıştı çabaladı... Gömmeye gerek yok.En çok Barış tebrik etmesi lazım zaten Allah esirgesin bi kayıp olsa günün en kötüsü idi heralde Franky ile beraber. Ama olur öyle şeyler arada, kötü de olsa kötü mücadele etmiyor asla.
Yok abi dediğim gibi yeni gelin gibi herif ben çok şaşırıyorum bu haine.Yav şarta bağlı bir sözleşme varmış, bu durum beni çok korkutuyor.
Çok berbat da olabilirsin de önünde boş adam varken benden çıksın diye korkan adamın burada yeri yok maalesef.
Son 6 mac. 5 galibiyet bizi sampiyon yapacak. Onumuzde kritik Eyup deplasmani var. Oradan 3 puan cikaralim. Sonra icerde Sivas'i Turk futbol tarihinin coplugune gonderecegiz. Koc'un kopegi Hatay gitti, sirada sikeci Sivas var.