- 20 Eylül 2009
- 19.280
- 17.806
- 2.773
Admirim, gören kuşlara kafam girsinForumu dışarıya açayımda kuşlar üzülsün biraz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Admirim, gören kuşlara kafam girsinForumu dışarıya açayımda kuşlar üzülsün biraz
Gs takımının efsane ortasahalarindan Okan hocamız 3 yılın sonunda ortasahanin nasıl hayatı olduğunu öğrenmiş oldu
Sol açık hizliysa Sallai sağ bek oynasınSallai bu formuyla kulubede olmamali.. Sarayi kesip Yunusu ortaya alalim baris sallai kanat oynasin
Ben rahattım açıkçası franky çıkarmasa puan kaybı olabilirdi ama 3 yılın sonunda içine hocalık kacti tebrik ederim bu ortasaha dominasyonu bize ligi aldıracak eğer avrupada başarı istiyorsak xhaka tarzı ve skorer bir ön numara sartYine 2 direk vurduk komaya girdim maç yine gidecek diye
Kayseri maçında şampiyonuz hesaplarıma göreBeinsports haberdeki 2 davar hala son hafta belli olur diyor şerefini ………
Eren'i de dahil edelim. Çok faydalı bir transfer oldu.
Vay be sampiyonlugu tarik arslan getirmis gsye
Be yuce gonullu insan cuesta transferini niye engelleyemedin
Adamı doğru yerde topla bulusturduğunda işini yapıyor. Klas adam.Morata enteresan ilk defa top oynadı
Hiç zannetmiyorum.Gs takımının efsane ortasahalarindan Okan hocamız 3 yılın sonunda ortasahanin nasıl hayatı olduğunu öğrenmiş oldu
Barış sallai kanatları biraz şüpheli. 2 aynı tipte oyuncu çünküHaftaya Yunus kenara Barış içeri, sağ bek Kaan olur herhalde.
Kaan yavaş ama aslinda mariano dan sonra ayağı düzgün ordan oyun kurabilen iyi bir bek çok hızlı biri yoksa Kaan orda kusursuz oynuyorBen rahattım açıkçası franky çıkarmasa puan kaybı olabilirdi ama 3 yılın sonunda içine hocalık kacti tebrik ederim bu ortasaha dominasyonu bize ligi aldıracak eğer avrupada başarı istiyorsak xhaka tarzı ve skorer bir ön numara sart