⚽ SL 24/25 H:33 | Eyüpspor 1-5 Galatasaray | MS | 27 Nisan

Su an net Sara kesilmeli takimdan ..Yunus en azindan bazi sekanslarda klasini gosteriyor .. Samsun maci 1 gol 1 asist bodrum maci 1 asist..Bu mac osimhen 2 .dk net asistini yedi, bir topu da direkten dondu.. fizik kondisyon kotu de olsa skora en yakin isimlerden biri yunus hala
Yunusun temposu sakatlıktan dolayı o bölgeyi kaldırmaz normalde o bölgede oynucak en iyi oyuncu yunus

Kaan yavaş ama aslinda mariano dan sonra ayağı düzgün ordan oyun kurabilen iyi bir bek çok hızlı biri yoksa Kaan orda kusursuz oynuyor

Hem kademe bilgisi hem sertliği hem stoperden devşirme olması Davinson ve abdulude rahatlatiyor
Kesinlikle karşısında hızlı adam dahi olsa kanat oyuncusu yardım etsin yine sırıtmaz çünkü kaan aklıyla oynuyor kademe nedir biliyor franky devam etse şu maç ya berabere yada çok zor kazanırdık ayrıca adamın ozguvende yerlerde

Fener kupa maçından itibaren oynanan futbola helal olsun.
En iyi zamanda istikrarlı şekilde iyi top oynamaya başladık.
Mayıs yaklaştıkça vitesi arttırdığımız bu süreci izlemek inanılmaz keyifli

tam tersi gs fbnin aksine taraftarin soz sahibi olmadigi icin basarili

Senin gibileri fb kongrelerinde gorup guluyoruz
Galatasaray taraftarı söz sahibi olmaz olur mu, saçmalamışsın resmen. Kulüp üyelik için dışarıya kapalı olabilir ama taraftarı asla göz ardı eden bir camia değil. Taraftarı göz ardı eden bir camia varsa o da görüp güldüğün Fenerbahçe. Senin gibi tartışma kültüründen uzak insanlarla daha fazla diyaloga girmek istemiyorum. Lütfen cevap yazma

Eyup başkanı neden transfer yapmamış ardaya anlamadım, cer çöp takımlar bile kaçtan oyuncu aldılar ki başkan zengin adam

Kutucu Frankowski kesinlikle seneye kadroda olmamalı gönderilecek ilk 2 adam

Jelert kalmalı gelişebilir o yetenek var

Galatasaray taraftarı söz sahibi olmaz olur mu, saçmalamışsın resmen. Kulüp üyelik için dışarıya kapalı olabilir ama taraftarı asla göz ardı eden bir camia değil. Taraftarı göz ardı eden bir camia varsa o da görüp güldüğün Fenerbahçe. Senin gibi tartışma kültüründen uzak insanlarla daha fazla diyaloga girmek istemiyorum. Lütfen cevap yazma
Temmuzda iyi kanat getir tarık

Geri
Üst Alt