⚽ SL 24/25 H:33 | Eyüpspor 1-5 Galatasaray | MS | 27 Nisan

Gaziantepdeki eksikler çok önemli..O cezal iki oyuncu en iyi oyuncularıydı..Zorbay sen katıksız evladısın.
Gene puan kaybı bekliyorum.Ama o iki adam olsaydı çok net kaybetmezdi antep.

Biz bu maçta jakopsu sağ bek yapsak iyi olur.Eyübün hızlı kanatları var.
Ama genede rahat geçeceğimizi düşünüyorum.Ardanında çok motive olacağını düşünmüyorum.Kenarıda ara ara yalandan triplere girebilir ama içi kıpır kıpır olur..

Gaziantepdeki eksikler çok önemli..O cezal iki oyuncu en iyi oyuncularıydı..Zorbay sen katıksız evladısın.
Gene puan kaybı bekliyorum.Ama o iki adam olsaydı çok net kaybetmezdi antep.

Biz bu maçta jakopsu sağ bek yapsak iyi olur.Eyübün hızlı kanatları var.
Ama genede rahat geçeceğimizi düşünüyorum.Ardanında çok motive olacağını düşünmüyorum.Kenarıda ara ara yalandan triplere girebilir ama içi kıpır kıpır olur..
Antepte okereke skorer kanat oyuncusu sarı kartı doğruydu ama o polonyali pic aleni bilerek kırmızı gördü hiç masum yani yok
Antebin kadrosu geniş selcuk puan almak icinmi oynatacak gorecez geçen maç en önemli oyuncusunu yedek birakmis

Thiam en son sakattı arda hoca yap artık bi güzellik arena da puanını da aldın kimse bişi diyemez

Arkadaşlar işler kesat fenerin maç zaten garanti idi 3 cezalıyla yine de durmamış direnç koymuşlar.. Bize kimi verdikleri artık mühim değil çünkü adil bir hakem yok ortada maalesef

Maalesef Kasımpaşa ve Beşiktaş'tan sonra bir diğer semt takımına karşı puan kaybı gelecek gibi görünüyor

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antepte okereke skorer kanat oyuncusu sarı kartı doğruydu ama o polonyali pic aleni bilerek kırmızı gördü hiç masum yani yok
Antebin kadrosu geniş selcuk puan almak icinmi oynatacak gorecez geçen maç en önemli oyuncusunu yedek birakmis
1745492008662.webp

Amacı belli o kartın.

Thiam dün antrenmanlara başladı. Arda'nın imkanı olsa İniesta'yı falan çağırır öyle fena hazırlanacaktır maça.
Forvet umut thiam kanat seklinde de çıkabilir hücum oynayacam derse ligte bazen yapıyor bunu ,eyup yaşlı ve ağır bir takim ama organizeler az gol yemelerinin sebebi ise tamamen berke
Arda kapalı savunma oynatmazsa şansımız attacaktir

Zor maç. Kaan oynarsa Sallai solda oynar. Ona da kredi verip güvenli hissetmesini sağlamak lazım. Bu maç ihtiyaç olacak

Relaxed mod, sabırsızım keşke yarın olsaydı.

Berke çizgide çok iyi kaleci gibi duruyor. Şu lanet topu kalecilerin üstüne vurmayalım. Dünya üzerinde topun kalecinin göğsünü delip gol olduğu daha görülmedi. Hafif yanlara ve yerden yeter.

Kaan iyileştiği için sağ bekte kaan oynamali ,fanteziye gerek yok

kupa macimiz -biter bitmez- camia ozelinde en hosuma giden durum ;

KONSANTRASYON konusuna hoca,oyuncular ve baskanimizin net olarak atifta bulunmasi ozellikle belirtmesi .

taraftarlar ozelinde ise , bizim ^sozlukte bir kac mesaja denk geldim ,acik soylemek gerekirse - hosuma da gitmedi -
sanki , lig bitti sampiyiz artik , bakisinda mesajlari, nacizane olarak yazilmamis, okumamis sayiyorum .

bizim kenetlenme ve konsantrasyon konusunda farkli bir camia oldugumuzun bilincini bir an olsun unutmadan, destegi yarisin sonuna kadar gostermemiz dogal beklenen bilinen tarafimizdir . ki, ''mayislar bizimdir'' lafi nin alt sifrelerinde bu yuksek konsantrasyon ve inanmisligin enerjisi bi nevi camia uzerinde genci yaslisi ile sinerjiyi dogru yonlendirmemizle - ''iyiler mutlaka kazanir'' lafi yansimasi ,ayaklarimizin yere saglam basmasi ile beraber ne mutlu ki ^camiamizi cogu zaman yarista zirve de bitirtmistir .

velhasil ;

ozelliikle sampi virajlarinda bi tik daha yuksek sesle bizimle et ve kemik gibi var olan -meshur konsantrasyon deklaresi-
her daim ,yine yeniden ozellikle de ^son viraj da ,daha yuksek sesle hatirlamak gerekir ki ; yaris da iddia halen orta da devam ediyorken , !rehavetten UZAK , yuksek !konsantrasyonumuz dan odun vermemeye devam etmeliyiz .

bilindigi uzere - futbolun her turlu cilvesi mevcut. aman dikkat .

saygi ve selamlar .

Eyüp dengeli oynayacaktır.
Biz son 4 maçlık oyun planımızı devam ettirirsek, gol yemeden kazanırız. 0-2 devam.

Arda ayrı hırsla hazırlanacaksan yazıklar olsun ulan

Geri
Üst Alt