⚽ SL 24/25 H:33 | Eyüpspor 1-5 Galatasaray | MS | 27 Nisan

gunay
zallayi - sanches - bardaks - eren
lemina - toreyra
yunus - sara - mertens
osimen

Şu 3 lu orta saha oyunu Ve leminanin sahayı iyi parsellemesi içimi rahatlatıyor. Dönen topları alıyoruz sonrası kolay oluyor. Şu pozisyonları değerlendirelim yeterli

Bence yarın yine sara oynamalı mertensin yerine. Mertens duruma göre girer oyuna

Nando
Frankie-Davi-Apo-Eren
Lemina-Lucas
Yunus-Gabri-Roland
Osi

Maç fazlası ile de olsa fark 2 olunca stres oldum yav. Eyüpün cezalısı falan var mı

Arda şerefiyle oynatır inşallah takımını. İlk maçtaki gibi oyuncularımıza bodoslama daldırmaz oyuncularını.

Stres bastı bu gece uyku yok

Sana niye Fbdık diyorlar Sıddık abi
:D
akasya-durağı-sinan-2.webp

Eyüp kurabiye gibi takım, geriden oyun kurmaya çalışırlarsa boğar atarız. Takımın disiplin ve ciddiyeti son 4-5 maçtır bizi rakipsiz kılıyor. Puan kaybı için son 4-5 maçtadaki takımın gidip yerine ruhsuz ve gamsız bir takımın gelmesi lazım ki bu imkansız.

Ha tek şerh düşüyorum, Frankowski yani bu adam tek başına her şeyi yapabilir ki karşısında oynayacak Ampem beni korkutmuyor desem yanlış olur ama Fran'a da güvenmek zorundayız umarım artık çıkarır atar prangalarını.

Eyüp ya da arda değil.

Tek sorun berkenin performansı

Bu fb denen olusumla ugrasmak ne kadar yorduysa.Bu heriflerin kirlettigi ortam yuzunden tirsaklasan gs taraftarida o kadar yordu.Biz 5 puan ondeyiz ve sahada iyi oldugumuz sürece kimse bizden bir sey calamaz.Hayirlisiyla su sezonuda kazanalim da vallahi takip etmiyecegim artik cok yordu.

Ayrıca şunu da eklemek istiyorum ki bu maçlar 50-60 milyon euroluk maçlar. Yabancı oyuncu parayı sever, yönetimin primi bol keseden dağıtması lazım sen şimdi 1 vereceğine 2 verirsin ama sonunda 50-60 kazanırsın. 3'ün 5'in hesabının yapılacağı zaman değil.

Geri
Üst Alt