SL 24/25 H:33 | Gaziantep FK 1-3 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan

Paylaşımlarına gel salak camia. Allah belanızı versin göz göre göre saçma sapan penaltı verildi herifler o pozisyon konuşulmasin diye boktan hiç bişey olmayan pozisyonlari paylaşmışlar.

Fener'den puan alan takımların hocaları hep yabancı. Bu tesadüf olamaz. Yerli futbolcular ne ki, teknik direktör oluyor, ben anlamıyorum. Selçuk İnan, hayatında hiç üçlü oynamamışken, takımını üçlü oynatıyor. Bir iki tane video izleyince oynatabiliyor musun? Birinin yanında staj falan da yapmadan.

Bu amrabata noldu lan 1 aydır yok.

Aldığı dopingler ortaya çıkmasın diye eritme devresine mi sokuldu ne.

Penaltı uydurma ötesi o pozisyonla maç döndü.. Fb geliyordu ama dk 70 e gelmişti antep 1-2 değişiklikle oyunu alabilirdi..

Ama oyun olarak maçı veren adam net halil dervişoğlu dur..Adamın kaptırdığı 2 top gol oldu ki aynısından bir sürü yaptı...Rezalet bir oyuncu

Fener'den puan alan takımların hocaları hep yabancı. Bu tesadüf olamaz. Yerli futbolcular ne ki, teknik direktör oluyor, ben anlamıyorum. Selçuk İnan, hayatında hiç üçlü oynamamışken, takımını üçlü oynatıyor. Bir iki tane video izleyince oynatabiliyor musun? Birinin yanında staj falan da yapmadan.
Herif orta sahayı boşaltıp haldır huldur saldırma moduna girdiler yav.
Bunu yaparken de yürüyorlardı.
Şunu yapan takıma karşı yav sorun olmasın diye geri çeken bir insanın ortalama bir teknik direktör falan olma ihtimali yok.

Yapacağı sadece emreyi koyup top taşımayı sağlamaktı.

Profesyonel futbol oynamamış ben bunu görebiliyorken birileri göremiyorsa orada ya iq sorunu vardır yada yetenek fukarasının tekidir.

Tez zamanda anteple birlikte futbol dünyasından yok olması gerekmekte

Bunların ne zaman ki bir maçında çok net şike döndüğünü hissetsem bunlar maçtan sonra kazanınca sürekli açıklama yapma ihtiyacı duyuyorlar.

Topu çoktan ıskalamış, eli denk geliyor mu o bile belli değil
Yine gerideyken feneri kurtarma penaltısı vermişler

Şimdi penaltı pozisyonu gördüm..Kafayı yememek elde değil.Heleki şu foruma bakıyorum penaltı diyen bile var.Hadi bunu geçtim.Pozisyon konuşulmuyor bile.Yok antep böyle yok antep şöyle..
Yemin ederim müstehak bizim taraftara.Hani Galatasaray bir şekilde winner özelliği falan ilahi adalet falan şampiyon oluyor.

Ama bu taraftara kalsak boku yedik.Yemin ederim şu hakem kepazelikleri falan çok normal.

Allah sizin bin türlü belanızı versin.Ulan kaçıncı bu şerefsizler kaçıncı.Ulan hiçmi utanmadınız onu geçtim birazcık çocuğunuzdan annenizden karınızdan utanın lan..
Hocam en azılı fener düşmanıyım dünyada rahat ilk 10 a girebilirim bu konuda emin ol.
Doğru fb lehine verilen penaltı skandal ötesi.
Bunun nedeni öncesinde rahat verilebilecek 2 tane dzeko penaltısı vardı üstüne kılpayı golleri ofsayt diye sayılmadı.yani bu skandal penaltı bağırarak geldi.gantep 30.dakikaya kadar harika oynadı sonra sahada yok.masum değiller kesinlikle bişey oldu bu maçta.sinir etmelik üzmelik maç değil satılmış maç bu

Hepimiz gecen haftaya 3 bu haftaya 1 yazmıştık.
Degisen birsey olmadı
Maçımıza konsantre olalım

bu ne lan.
Şunu bizden biri yapsa kanal kanal gezer malattan veren dallamanın teki

Paylaşımlarına gel salak camia. Allah belanızı versin göz göre göre saçma sapan penaltı verildi herifler o pozisyon konuşulmasin diye boktan hiç bişey olmayan pozisyonlari paylaşmışlar.
Utanmaz arlanmazlar..öyle şerefsiz bir topluluk.
Ama işte karşısında kimse yok.Başımızda yönetim yok.Medya satılıklarla dolu.
Şerefsiz Hakemler olmasa bjknin durumuna düşecekler.Ama bjkli yorumcular bunları yalamaktan geri kalmıyor.

Bizi ilgilendiren bir şey yoktu. Maçı 1-3'e kadar izledim. 1-0 olacağınıda sonradan Fener'in çevireceğinide biliyordum bu maç satma maç verme ile ilgili değil. Antep oyuna yanlış başladı. Çok yüksek tempoda 1. bölge presi yaptılar ve pillerinin biteceği yerlerine alınacak oyuncularının olmadığınıda biliyordum.
İlk yarı adam adama tam saha pres yapan takım 2. yarı rakiplerine yaklaşamadı bile topu alan her Fenerli rahatça yüzünü kaleye dönebildi ki nitekim ilk yarıdada o kadar mücadeleye rağmen 20. dakikadan itibaren Fener golü bulabilirdi.

5 puan önde olan biziz yani onların 1 kez takılması gerekiyordu ve geçen hafta takıldılar o iş bitti. Top artık biz de. Eyüp ve Sivas maçlarında 6 puan yapıp Mayıs ayınca coşkuyu vereceğiz.

O defans oyuncusu penalti yapmak icin cok ugrasti tebrik ederim hic belli etmedi 😂 o el orda ne ariyor?? Top eline gelsin diye mi acaba?

Geri
Üst Alt