SL 24/25 H:33 | Gaziantep FK 1-3 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan

Bir parantezde Selçuk bey'e şimdi cezalı olmasa Mourinho'ya 10 kere teşekkür ederdi. Biz yıllardır anlatamadık insanlarda yıllardır anlamadı Arda, Selçuk gibi insanlar Galatasaray postu altında saklanan orta yolcu insanlardır, en ufak safiyane Galatasaraylı hisleri yoktur ve olmamıştır. Bugün Selçuk, Fener'e yanlış oyun planı ile çıkar yarın Arda, Galatasaray'a ölümüne oynar bunlar sorun değil önemli olan bizim iyiyi kötüyü ayırt etmemiz bu adamları GS kapısından içeri sokmamamız lazım.

Bana üstten reklam geliyor durmadan. Kapatayım derken iflahim kurudu
Mobilde alttan üstten yandan her yerden geliyorce girene kadar on Takla atıyorum bir de işten girerken absürt eskort reklamları çıkıyor ulan telefonu o amaçla kullanan bir insan değilim ben Google addlerimde de öyle bir saçmalık yok bilgisayardan bile bakmam ip tv varken

Mobilde alttan üstten yandan her yerden geliyorce girene kadar on Takla atıyorum bir de işten girerken absürt eskort reklamları çıkıyor ulan telefonu o amaçla kullanan bir insan değilim ben Google addlerimde de öyle bir saçmalık yok bilgisayardan bile bakmam ip tv varken

Tapatalk candır

Toksik Türk futbolu için klasik bir akşam. Kasmıyorum kendimi bu ortam için, ne olursa olsun yaw

Antepli oyuncunun Elinin oluşturduğu ruzgar şikeci dallamayı sıyırdı diye penaltı veriliyor. Dünya üzerinde verilen en saçma penaltı sıralaması yapılsa ilk onu Şikeciler kimseye kaptırmaz. Haftaya bjkli bi oyuncu şikeci oyuncuya sert baktı diye penaltı verebilirler.

Neden stres yapıyorsunuz biz öndeyiz ve herifler kayseri gibi küme takımı maçında psikolojik olarak coktuler ,bırakn debelensinler
Bunlara full kazandıracaklardı kalan maçları. Allah'tan kayseri maçında kuş taşa çarptı son dakika sürpriz gol oldu. Daha önce atsa kayseri yine kazandırırlardı, zaman kalmadı

Bu şikeciler anca son dk golü yerse geçen haftaki kayseri maçı gibi hakemlerin devreye giremeyeceği vakitte anca o zaman puan kaybeder. Biz maçlarımızı kazanalım ne halt yiyorsa yesinler artık gına geldi

Şöyle düşünüp moralleri bozmuyoruz;
fb gecen hafta 9 eksikli kayserispor'u yendi ve bugün zorlu antep deplasmanında 2 puan kaybetti 😏😉😄
images (92).webp

Artik rakibin mudahalesi degil, fb'linin mudahalesi penalti oluyor demek ki.

Hani dalga gecmek icin yazarlar ya "Yumruk atmadim, adam elime kafa atti", onun gibi bir penalti verilmis. En-Nesyri adamin eline kafa vuruyor ve penalti veriliyor hahahahah

Koca sezon geçti hedefi olmayan bütün takımlar bunlara karşı isteksiz oynayıp böyle 3 puanlar dağıttı, ben bunlardan puan alırım diyen ve buna inanan bir avuç takım aldı puanını gitti, bir kaçını da hakem engelledi. Yoksa zor bir şey de değil ha, özellile son haftalarda kopmaya çok müsaitler ama canıyla kanıyla oynayan takım yok. Ts ve Antep beni aşırı yanılttı bu konuda. Biri 10, biri 5 dakikada pes etti. Kayseri ise olumlu anlamda yanılttı.

Şu maçta da Antep'in puan alma isteği hiç yoktu, rakip topçular bomboş takıldı sahada. Selçuk İnan biraz hocalık belirtisi gösterse bunu görürdük maçta.

3 forvet ile oynayan bir takıma bir şeyleri değiştirirsin, mal gibi izlemezsin yani hocaysan.

Şundan da eminim ki yarın Arda Turan bugün Selçuk'un Fb'ye karşı hazırlanışından çok çok daha fazla bize karşı hazırlanacak.

Açık seçik bahse oynuyorlar.

bu sezon 5 oldu galiba

o penaltı nasıl bi penaltıydı öyle yaw

Penaltı değil diyorsunuz tamam da o 36 numaralı oyuncu daha bir önceki pozisyonda 2 eliyle itti Dzeko'yu. Orda penaltı verilebilirdi. Verilen penaltıda da mal gibi eli kaldırıp kafayı eğiyor. Kaşındı ve amacına ulaştı işte. Bazen hakemden çok rakipler daha çok uğraş veriyor.

Geri
Üst Alt