- 6 Eylül 2014
- 93.417
- 64.282
- 4.608
Bana üstten reklam geliyor durmadan. Kapatayım derken iflahim kuruduBu siteye girmek neden bu kadar zor.
Cin kerhanesi gibi her yerinden reklam fırlıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana üstten reklam geliyor durmadan. Kapatayım derken iflahim kuruduBu siteye girmek neden bu kadar zor.
Cin kerhanesi gibi her yerinden reklam fırlıyor
Mobilde alttan üstten yandan her yerden geliyorce girene kadar on Takla atıyorum bir de işten girerken absürt eskort reklamları çıkıyor ulan telefonu o amaçla kullanan bir insan değilim ben Google addlerimde de öyle bir saçmalık yok bilgisayardan bile bakmam ip tv varkenBana üstten reklam geliyor durmadan. Kapatayım derken iflahim kurudu
Mobilde alttan üstten yandan her yerden geliyorce girene kadar on Takla atıyorum bir de işten girerken absürt eskort reklamları çıkıyor ulan telefonu o amaçla kullanan bir insan değilim ben Google addlerimde de öyle bir saçmalık yok bilgisayardan bile bakmam ip tv varken
Bunlara full kazandıracaklardı kalan maçları. Allah'tan kayseri maçında kuş taşa çarptı son dakika sürpriz gol oldu. Daha önce atsa kayseri yine kazandırırlardı, zaman kalmadıNeden stres yapıyorsunuz biz öndeyiz ve herifler kayseri gibi küme takımı maçında psikolojik olarak coktuler ,bırakn debelensinler
Şöyle düşünüp moralleri bozmuyoruz;
fb gecen hafta 9 eksikli kayserispor'u yendi ve bugün zorlu antep deplasmanında 2 puan kaybetti![]()
Öyle ama Forum‘un hiçbir özelliğini kullanamıyorsun o zamanTapatalk candır
Fenerbahçe şampiyon olamayacak inşallah üzülmeNe umutlanmıştım be
Almak istemiyorlar..fenerden puan almak isteyen her takım puan alır.
Fener her maçını kazanamaz.
Bunlar hainO nasıl penaltı hahhaha. Kendi işimizi kendimiz göreceğiz