Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 11.897
- 1.219
- 1.948
Ne umutlanmıştım be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herif orta sahayı boşaltıp haldır huldur saldırma moduna girdiler yav.Fener'den puan alan takımların hocaları hep yabancı. Bu tesadüf olamaz. Yerli futbolcular ne ki, teknik direktör oluyor, ben anlamıyorum. Selçuk İnan, hayatında hiç üçlü oynamamışken, takımını üçlü oynatıyor. Bir iki tane video izleyince oynatabiliyor musun? Birinin yanında staj falan da yapmadan.
Hocam en azılı fener düşmanıyım dünyada rahat ilk 10 a girebilirim bu konuda emin ol.Şimdi penaltı pozisyonu gördüm..Kafayı yememek elde değil.Heleki şu foruma bakıyorum penaltı diyen bile var.Hadi bunu geçtim.Pozisyon konuşulmuyor bile.Yok antep böyle yok antep şöyle..
Yemin ederim müstehak bizim taraftara.Hani Galatasaray bir şekilde winner özelliği falan ilahi adalet falan şampiyon oluyor.
Ama bu taraftara kalsak boku yedik.Yemin ederim şu hakem kepazelikleri falan çok normal.
Allah sizin bin türlü belanızı versin.Ulan kaçıncı bu şerefsizler kaçıncı.Ulan hiçmi utanmadınız onu geçtim birazcık çocuğunuzdan annenizden karınızdan utanın lan..
Utanmaz arlanmazlar..öyle şerefsiz bir topluluk.Paylaşımlarına gel salak camia. Allah belanızı versin göz göre göre saçma sapan penaltı verildi herifler o pozisyon konuşulmasin diye boktan hiç bişey olmayan pozisyonlari paylaşmışlar.
Yaw bunlarin bu yaptigi kacinci 1.Y 1, 2.Y 2. Acik bariz memleket cspinda kumar sikesi yapiyorlar. Iki haftada bir ayni sey mi olur? Gitme sana muhtacimin altinda yatan sebeplerden biri de budur.Bu Antep aynısını yapti yine. Selçuk, rahat uyur artik
Keşke oynasa yav etkisiz eleman. İsmail yüksek daha iyi oyuncu bundan. Adamı yok ettiler iyiceBu amrabata noldu lan 1 aydır yok.
Aldığı dopingler ortaya çıkmasın diye eritme devresine mi sokuldu ne.