SL 24/25 H:33 | Gaziantep FK 1-3 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan

Neyse üzülüp can sıkmaya gerek yok
Geçen hafta hepimiz fark bekliyorduk bu hafta kayip bekliyorduk. O maci bunun yerine sayalim
Yarin cikip kazanip isimize bakalim
Takiminda bu mactan etkilenecegini dusunmuyorum. Zira geride olan biz degiliz. Yendigimiz taktirde fark 5.

Haftayada bjknin 1 puan almasi yeter. 2 hafta kala evimizdeki kayseri macinda sampiyonlugu ilan ederiz insallah

Can sıkacak bir durum yok iki kere yenilmediğimiz sürece şampiyonuz iki kere de yenilmeyiz herhalde 6 maçta fb ne yapıyorsa yapsın hakem ve rakip kıyaklarina da şaşırıp sinirlenmeye gerek yok zira hep yaptıkları şey yoksa iş şimdiye çoktan bitmişti

Bu hakem puan kaybı olması muhtemel iki deplasmandan çıkardı Fb'yi iki maçı da aynı şekilde döndürdü hemen hemen.

Çok değişik bir penaltı bizim aleyhimize çalınsa kudururdum muhtemelen

Hava topuna çıkan iki oyuncu biri vurmaya çıkıyor biride uzaklaştırmaya iki oyuncunun da eli kolu açık geliyor
İkiside vuramiyor.
Rakibin açık eline kafa atan Nesry iki saniye geçtikten sonra aklina geliyor dur bir atayim kendimi diyor ve hakemde şuna penaltı çalıyor

İşte bu haram puanlar yüzünden belleri dogrulmuyor bugün kazanıp sevinirler
İki hafta sonra bir yerde top girmez puan kaybı gelir sonra başlarlar ağlamaya

Allah'ın adaleti ergec tecelli eder
Geçen hafta saraya penaltı verildiğinde böyle penaltı olmaz iptal edin etmiyorsa atın dışarı diye maç oynanırken söyleyen benim haram öyle bir yerde çıkar ki
Kursağında kalır

Geri
Üst Alt