SL 24/25 H:33 | Gaziantep FK 1-3 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan

Evet maç eksiği var ama şu şerefsizlerle oynadıkları oyunla puan farkının sadece iki olması tam bir kepazelik..Üstelik bunlara karşı bir galibiyet bir beraberlik olmasına rağmen.
Namussuz mhk ve hakemleri onursuz hacıosmanoğlu yatacak yeriniz yok.
Adamlar maç içinde penaltı almak için yapmadıkları kalmıyor.Bir tane onurlu şerefli bir adam yok medyada bundan bahseden.
Ama torreria kendini atıyor.Herkesin ağzında torreria.
Ama bu taraftar ve bu yorumcular varken daha çok ezerler bizi.

Fener'den puan alan takımların hocaları hep yabancı. Bu tesadüf olamaz. Yerli futbolcular ne ki, teknik direktör oluyor, ben anlamıyorum. Selçuk İnan, hayatında hiç üçlü oynamamışken, takımını üçlü oynatıyor. Bir iki tane video izleyince oynatabiliyor musun? Birinin yanında staj falan da yapmadan.
Tesadüf değil tabi bir kere bu takımdan puan alacaksın ilk soyleyecegin eller kollar olacak penaltı yapıp karşıma geleni oyarim diyeceksin herkes eline koluna sahip olacak

Yay etrafında sacma sapan faul yapanı oyarim diyeceksin

Sonrada onde de olsak beraberede olsak ben soylemedikce salakça geriye yaslanıp her topu ileri diken gelmesin karsima diyeceksin

Bu üçü olmadan puan almak mucize Kayseri'ye denk geldi bir kere

Evet maç eksiği var ama şu şerefsizlerle oynadıkları oyunla puan farkının sadece iki olması tam bir kepazelik..Üstelik bunlara karşı bir galibiyet bir beraberlik olmasına rağmen.
Namussuz mhk ve hakemleri onursuz hacıosmanoğlu yatacak yeriniz yok.
Adamlar maç içinde penaltı almak için yapmadıkları kalmıyor.Bir tane onurlu şerefli bir adam yok medyada bundan bahseden.
Ama torreria kendini atıyor.Herkesin ağzında torreria.
Ama bu taraftar ve bu yorumcular varken daha çok ezerler bizi.
Cengiz bunlara kızmaya bence gerek yok yani yanlış yapıyoruz misal real madri yonetimide benzer işleri yapiyor
Söylediklerin her kelimesi doğru
Lakin kızilacak olan fener tarafı değil adamın gücü var ve bunu kullanıyor ben şahsen kızmıyorum
Esas kızilmasi gereken herseye rağmen bizim haklarımızı savunmayan hatta ağzını dahi açmayan başkan ve yonetimdir
Her kulübün başkanı yönetimi konuşuyor hakkını savunuyor bizimkilerde ses bile yok
Yani o yüzden bırakın feneri eleştirmeyi ,onlar psikolojik olarak bittiler tabiki hakem ihtiyacı var yani herifler oyunu kuralına göre oynuyorlar aslında

Macar bir var hakemini ayarlamislar verdigi penaltiya bak. Kac para sikistirdiniz cebine acaba?

IMG_3706.webp

20 Nisanda yorumlanmis..

Bireysel birkac oyuncu haric tepki bile yok..

Romen ve Turk ligleri uzmani(!) olarak cikamayiz ama ekranlara : ))

Cengiz bunlara kızmaya bence gerek yok yani yanlış yapıyoruz misal real madri yonetimide benzer işleri yapiyor
Söylediklerin her kelimesi doğru
Lakin kızilacak olan fener tarafı değil adamın gücü var ve bunu kullanıyor ben şahsen kızmıyorum
Esas kızilmasi gereken herseye rağmen bizim haklarımızı savunmayan hatta ağzını dahi açmayan başkan ve yonetimdir
Her kulübün başkanı yönetimi konuşuyor hakkını savunuyor bizimkilerde ses bile yok
Yani o yüzden bırakın feneri eleştirmeyi ,onlar psikolojik olarak bittiler tabiki hakem ihtiyacı var yani herifler oyunu kuralına göre oynuyorlar aslında
Reis katılmıyorum..Tabiki klübün haklarını koruma noktasında adamları her zaman takdir etmişimdir.Bunu her zaman söylerim.
Fakat bunların yaptığı hak korumanın ötesinde şerefsizlik.Göz göre göre yalan atıyorlar.İftira atıyorlar.Yahu oyunu nasıl kuralına göre oynuyorlar.Adamlarda kural falan yok.Başarı uğruna herşey mübah bunlarda.
Daha açıklayıcı olsun diye söylüyorum.Örnek çok net top taça kendilerinden çıkıyor.Ona bile köpek gibi itiraz edip bizden çıkmadı diyorlar.Sokayım öyle hak aramaya.Kendilerini yere atma konusunda Takım olarak taktikleri bile var.Her pozisyonda köpek gibi kendilerini yere atıp her noktada faul penaltı bekliyolar.Ama torreriayı ağızlarından düşürmüyorlar.Ne kadar pislik varsa yapıyorlar.Galatasarayı ağızlarından düşürmüyorlar.Şampiyonluklarına çamur atıyorlar.terör örgütü diyorlar.Yahu şu ligde bu şerefsiz hakemler olmasa net bir şekilde ligde tutunamayacak adamlar mı kuralına göre oynuyor.

NOT:

Bize tuhaf gelen her maçta,,,

Talisca istisnasız her penaltıyı aynı köşeye atıyor.

Ve kaleci ISRARLA ters köşeye atlıyor

Köşeleri mi karıştırıyorlar acaba ?

Hepsinin istisnasız terse YATMASI tamamen bir TESADÜF eseridir..:Ç

Bizim eski futbolculara iftira atmak da ağızlarına sakız oldu.

Bu adamlardan puan alacak olan Anadolu takımları golü son saniyede atmak zorunda yoksa hemen uyduruk bir penaltı gelecektir hakemlerden. Daha önce bu kadar aleni bir şekilde yapılan hakem yardımlı bir sezon hatırlamıyorum

Fred sınırdaydı ve maç boyu faul yapmamış

Şöyle rahat olacaksın işte

Geri
Üst Alt