⚽ SL 24/25 H:34 | Galatasaray 4-1 Sivasspor | MS | 3 Mayıs

Çok rahat geçer rıza takimini sizden iyi tanıyor nasılsa yenilecek kasmanin alemi yok bodrum kastı kastı bir sonraki maç sıçtı Galatasaray ile başa baş oynamayı bırak savunma bile yapsan takım kevgire dönüyor ostres tempo kas ağrıları 3 hafta gecmez bodrum bu haftada kazanamaz bakın görün

O yüzden rızanın açıklaması aslında bu bizim hedef maçımız değil diyor isterse dirensin ayvayı kökünden yer

Çok rahat geçer rıza takimini sizden iyi tanıyor nasılsa yenilecek kasmanin alemi yok bodrum kastı kastı bir sonraki maç sıçtı Galatasaray ile başa baş oynamayı bırak savunma bile yapsan takım kevgire dönüyor ostres tempo kas ağrıları 3 hafta gecmez bodrum bu haftada kazanamaz bakın görün

O yüzden rızanın açıklaması aslında bu bizim hedef maçımız değil diyor isterse dirensin ayvayı kökünden yer
Sanki bizim maçta dokuz puan veriyorlar

Konsantrasyonu sağlarsak ve ilk yarıdan öne geçersek rahat bir galibiyet bekliyorum. Bizim rahat galibiyet sonrasında Fenerbahçe-Beşiktaş maçını izlemek daha keyifli olacak. Yeter ki biz konsantrasyonu sağlayalım.

Çok rahat geçmez tetikçi bir hakem gelebilir
Bence şikecilerin Kayseri'ye takılması ile birlikte o işlerden vazgeçtiler. Bu saatten sonra o tip riskleri almazlar diye düşünüyorum.
Tek endişem şanssızlık ve anlık hatalar artık, başka bir engel kalmadı önümüzde.

sivas, bodrum gibi çıkacak muhtemelen aynı oyunu oynamalıyız kilidi açınca devamı gelir

Ligin 2.devresinde herkesin zor dediği çok deplasman var dediği kesinlikle bizim lehimize oldu çünkü biz iç sahada daha kötü daha gevsek bir takımız o yüzden iyiki iç saha maçımız daha azdi

kazanıp sivası da küme düşürmeliyiz
Devamli kim düsse diye bakiyorum:

1746006656215.webp

Bunlarin hepsi Fener'in köpegi degilmi zaten?

Geri
Üst Alt