- 28 Temmuz 2019
- 46.776
- 47.910
- 3.683
Çok rahat geçmez tetikçi bir hakem gelebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla benim de aklıma geldi ama dilime getirmedim. İlk maçtaki tetikçi gibi biri gelirse diye korkuyorum. Gol beklentim yunus bu hafta kesin atacak. Osimhen ve sancheze de yazdım.Çok rahat geçmez tetikçi bir hakem gelebilir
O maç berabere biter ikisi birden düşer Alanya bir şekilde sıyrılırya bırakın bodrum düşsün delirdiniz mi siz ya
alenen puan alabilecek durumdayken gitti yedekelrle basladı fb macında. seneye bunu yapmayacağının garantisi mi var.
Sanki bizim maçta dokuz puan veriyorlarÇok rahat geçer rıza takimini sizden iyi tanıyor nasılsa yenilecek kasmanin alemi yok bodrum kastı kastı bir sonraki maç sıçtı Galatasaray ile başa baş oynamayı bırak savunma bile yapsan takım kevgire dönüyor ostres tempo kas ağrıları 3 hafta gecmez bodrum bu haftada kazanamaz bakın görün
O yüzden rızanın açıklaması aslında bu bizim hedef maçımız değil diyor isterse dirensin ayvayı kökünden yer
passo.com.trBabalar merhaba bu maça nasıl bilet alırız?
Bence şikecilerin Kayseri'ye takılması ile birlikte o işlerden vazgeçtiler. Bu saatten sonra o tip riskleri almazlar diye düşünüyorum.Çok rahat geçmez tetikçi bir hakem gelebilir
Daha 1 ay var.
Devamli kim düsse diye bakiyorum:kazanıp sivası da küme düşürmeliyiz
Devamli kim düsse diye bakiyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 284579
Bunlarin hepsi Fener'in köpegi degilmi zaten?