- 31 Ağustos 2021
- 70.906
- 50.796
- 3.843
Dolayli yoldan seken top ikinci toplardan var ama yav, dorekt orta kafa gol olmamis olabilir..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya bırakın bodrum düşsün delirdiniz mi siz yaRey Manaj bu maça sarı kart sınırında geliyor. Ona ve takımına verilebilecek en büyük ceza, kendisine sarı kart göstertip, bir sonraki hedef maçları olan Bodrumspor maçında oynamamasını sağlamaktır.
Bunun dışında ekstra bir saha dışı aksiyona gerek yoktur.
Maçın odağı tamamen 3 puan almak olmalıdır.
Aklı dengemi yitirdim sanırım. Özür dilerim Artemis abi.ya bırakın bodrum düşsün delirdiniz mi siz ya
alenen puan alabilecek durumdayken gitti yedekelrle basladı fb macında. seneye bunu yapmayacağının garantisi mi var.
Hayattan ögrendigim birsey varsa buyuk lokma ye ama buyuk konusma olayidirSivas zaten çok kötü bir takım üstüne deplasmanlarda ekstra kötüler.
Deplasmanda toplamda 4 kez puan almışlar 2 galibiyet 2 beraberlik, galibiyetler ligin 2. haftasında şansa kazanılmış Kayseri maçı ile Adana Demir maçı.
Beraberlikleri ise Konya ve Rize maçlarında.
9-10 eksikli Kayseri'den daha az tehlike arz ediyorlar. Futbol bu atamazsın atamazsın onlar oyunu soğutur ve gerginlik olur 60-70'e kadar 0-0 gelir ama yine bir şekilde atar kazanırsın o maç bu maç asla olmaz.
Erken gol 3'lük 4'lük yapar zaten takım istim üstünde.
Son olarakta Osimhen ile Piatek arasında 2 gol fark var ve Piatek bu haftada oynamayacak. Gol krallığı için Osimhen'in en azından 1 gol atması gerekiyor zaten Piatek, Fener'e atamaz.
Abdulkerimden soyle bir performans bekliyorum Manaja karsiRey Manaj bu maça sarı kart sınırında geliyor. Ona ve takımına verilebilecek en büyük ceza, kendisine sarı kart göstertip, bir sonraki hedef maçları olan Bodrumspor maçında oynamamasını sağlamaktır.
Bunun dışında ekstra bir saha dışı aksiyona gerek yoktur.
Maçın odağı tamamen 3 puan almak olmalıdır.
Sivastopol önünde,yatan gemiler![]()
Sivastopol - Vikipedi
tr.wikipedia.org
zor bulursun renktas, biz karaborsadan hallettik. ultraslanin ordan 140 euro. serefsizler ya hersene ayni problem. senede 1-2 mac geliyoz burnumuzdan getiriyorlarVallaha ben maça gelmek istiyorum umarım bilet bulabilirim ya.
O zaman korner veya duran top dönüşü bile golümüz yoktu.Dolayli yoldan seken top ikinci toplardan var ama yav, dorekt orta kafa gol olmamis olabilir..