⚽ SL 24/25 H:34 | Galatasaray 4-1 Sivasspor | MS | 3 Mayıs

Sivaspor kadrosu okadar vasıfsız bir kadro ki kaleye Berke ve Diego souzayi çift koysan yine büyük takımla oynayamaz

İki bek İki Stoper ortasına Tolga Efkan Charisis filan koyuyorlar istesen su orta saha topla çıkamaz dripling yapacak mesafe kat edecek adamları yok bir tek Rodriguez oda bitik konumda
Bekir Bokede yetenek olarak acaip sorunlu o yüzden geride tüm takım beklerken çok rahat gol yiyorlar Ali Şaşal gibi kova kalecileri olmasida ayrı bir olay

İlk 30 dakka 1 tane atarsak bu leş kadro ile açılmak zorunda kalacaklar puan almaları şart eğer açılırlar ise hem barış hem Osimhen surusune bereket pozisyon bulur
Fiksturdeki en kolay maç bu maç

Hoca şu Frankowski'yi 45'de çıkarman umut vericiydi. Umarım bu maçta 11'e koymazsın. Sallai'de çok sakar defansta, hiç riske girmeye gerek yok. Bi kırmızı falan yer başımızı belaya sokar, gerek yok.

Kaan iyidir şu ortamda.

Sivas da çok kötü takım, hem bireysel olarak kaliteleri çok düşük, hem de organizasyon olarak çok zayıflar. En az 4 tane de bunlara atarız.
Bu maçta puan kaybı yaşanması için çok extra bireysel performansların yaşanması lazım. Hem bizim adımıza, hem rakip adına.
4-0 diyorum, BAY'ın golü var.

Benim korkum dandik fenerli takımlara puan kaybetmeyi sevmemiz, artı olarak Yasin kol gibi bir şerro atanır ve sınırdaki herkese kart gösterir. Konsantrasyon kilit nokta ve aklımızın Trabzon maçında olmaması lazım. Bjk gibi leş takıma aklımız FB maçında olduğu için kaybettik. Aynı hatayı umarım yapmayiz.

Puan kaybı olur ne zaman maça geç kalsam ya puan kaybı oldu ya da fark attık

Benim korkum dandik fenerli takımlara puan kaybetmeyi sevmemiz, artı olarak Yasin kol gibi bir şerro atanır ve sınırdaki herkese kart gösterir. Konsantrasyon kilit nokta ve aklımızın Trabzon maçında olmaması lazım. Bjk gibi leş takıma aklımız FB maçında olduğu için kaybettik. Aynı hatayı umarım yapmayiz.
Başlarında Rıza varken ben çok rahatım. Çok çok kötü bir TD. Herhangi bir şekilde maç planı ve oyun kurgusu oluşturabilen birisi değil. Yani herhangi bir takıma karşı önlem almak için bir anti-tez üretemez. Eninde sonunda düşürüyor işte Sivas'ı. Oyuncu kalitesi de çok kötü zaten. 3-0 maça başlasalar, 4 tane yiyebilecek kadar kötü bir defansları var.
Efkan'a dikkat etmek lazım, bir o iyi topçu. Bir de Manaj muhtemelen hayatının maçını oynayacak.

En korkmadigim maç bodrumspor maçı gibi geçer Ali sasaldan Souza çıkmazsa 5 6 olur Sivas'ın kadro kalitesi Manaj hariç ligin çok altında manajida Davinson kitler

Bunların bulacağı pozisyon manaja dikip manajin indirip sağa sola servis yapmasıyla olur oda yerleşik savunmaya

Yada Rodriguez veya Bokeye sisirecekler düşenleri Lemina toplarsa rahat maç olur

Hoca şu Frankowski'yi 45'de çıkarman umut vericiydi. Umarım bu maçta 11'e koymazsın. Sallai'de çok sakar defansta, hiç riske girmeye gerek yok. Bi kırmızı falan yer başımızı belaya sokar, gerek yok.

Kaan iyidir şu ortamda.
Sarısı olmasa çıkarmazdı bence,kırmızı yer diye çıkardı

3 at , al sinirdakileri kenera gibi mac

Muslera sivastan jeneriklik gol yemeye bayilir bu arada, hep aklimda oyle bir olay donuyor icerdeki sivas maclarinda.

Koparip maci tempo dusurup bayik ama kart derdi olmayan sekilde bitirip TS macina kafalar donmeli

Geri
Üst Alt