ben maçı izlemeyi bırakıp zaman geçsin diye telefona bakıyordum nasıl olsa gol atamıyoruz diyeFT hocam döneminde @Uğur İz korner olduğunda duvarları yumrukluyordu, gol zaten atamıyoruz, üstüne kontra yiyeceğiz diye.![]()
ben maçı izlemeyi bırakıp zaman geçsin diye telefona bakıyordum nasıl olsa gol atamıyoruz diyeFT hocam döneminde @Uğur İz korner olduğunda duvarları yumrukluyordu, gol zaten atamıyoruz, üstüne kontra yiyeceğiz diye.![]()
İnşallahFikstürümüz lokum gibi, her maçı kazanarak şampiyon olacağız![]()
İnşallahFikstürümüz lokum gibi, her maçı kazanarak şampiyon olacağız![]()
İnşallahSivas bitik 5 olur bu maçta
Mübarek mayıs ayı da geldiSezonun en güzel dönemindeyiz. Artik maclari iple cekiyorum, oh be.

Başlarında Rıza varken ben çok rahatım. Çok çok kötü bir TD. Herhangi bir şekilde maç planı ve oyun kurgusu oluşturabilen birisi değil. Yani herhangi bir takıma karşı önlem almak için bir anti-tez üretemez. Eninde sonunda düşürüyor işte Sivas'ı. Oyuncu kalitesi de çok kötü zaten. 3-0 maça başlasalar, 4 tane yiyebilecek kadar kötü bir defansları var.Benim korkum dandik fenerli takımlara puan kaybetmeyi sevmemiz, artı olarak Yasin kol gibi bir şerro atanır ve sınırdaki herkese kart gösterir. Konsantrasyon kilit nokta ve aklımızın Trabzon maçında olmaması lazım. Bjk gibi leş takıma aklımız FB maçında olduğu için kaybettik. Aynı hatayı umarım yapmayiz.
Sarısı olmasa çıkarmazdı bence,kırmızı yer diye çıkardıHoca şu Frankowski'yi 45'de çıkarman umut vericiydi. Umarım bu maçta 11'e koymazsın. Sallai'de çok sakar defansta, hiç riske girmeye gerek yok. Bi kırmızı falan yer başımızı belaya sokar, gerek yok.
Kaan iyidir şu ortamda.