⚽ SL 24/25 H:34 | Galatasaray 4-1 Sivasspor | MS | 3 Mayıs

Başlangıç düdüğüyle öyle bir hırs olmalı ki sivas ben burada 4 ten aşağı yemem deyip kabullenmeli.
Bence bizim nisan/mayis aylarinda en iyi yaptigimiz seylerin biri taraftarin bu maçlarin önemini bilmesi ve son maçlara geldigimizde çok itici bir güç olusturmasi. Yine manyak gaz olur bence

Sanki bizim maçta dokuz puan veriyorlar
Keyfi bilir rıza kasarsa hem maçı hemde sonraki maçları kaybeder aynısını bodrum için söylemiştim bodrum kaybetmeye devam edecek ben hoca olsam asla Galatasaray ile top oynamam salar geçerim sonraki haftaki direk rakibimle olan maça bakarım

konsantrasyon.webp

ilk macta kirmizi karta ragmen sahadan silmistik bunlari ve bu sezonun en iyi futbolunu oynamistik

rehavete kapilmadan hem rizaya, hem sivasa, hem fbye ayni anda koyup gecmemiz gerekiyor

Alamadım ya hata verdi durdu

Yine bilet bulamadım :s Allah belasını versin bu sistemin kim bu işi karaborsaya düşürüyorsa binbir belasıını versin
Adi insanlar var kesin kâr güden

ilk macta kirmizi karta ragmen sahadan silmistik bunlari ve bu sezonun en iyi futbolunu oynamistik

rehavete kapilmadan hem rizaya, hem sivasa, hem fbye ayni anda koyup gecmemiz gerekiyor
9 puanlık maç bu..

En azından zorlu sivas deplasmanı değil. Evimizde ne yapar ne eder 1-0 alırız maçıı

Daha yeni Samsun maçında Torreira ve Jacobs’a saçma kart veren herif tabiki ödül olarak hemen yeniden bizim maça veriliyor.
Sezon başında Bodrum maçında ilk yarıda doğru bir kararla rakibimizin futbolcusunu oyundan attığı için haftalarca görev alamıyordu. Tabiki herif diğer operasyon çocukları gibi bizi doğramaya devam eder.
Şimdiye kada hiç Süper lig maçını yönetmeyen kupada bizi doğrayan herif de ilk defa Süper lig maçını yönetecek bu hafta.
Yasin kol”a değinmeye bile gerek yok.
İzlediğim en kirli sezon.

Yine bilet bulamadım :s Allah belasını versin bu sistemin kim bu işi karaborsaya düşürüyorsa binbir belasıını versin
Bu stad da bilet falan bulunmaz.. zaten çoğu kombine..

Işıkla ledle uğraşacakları yere kapasiteyi 60 binin üzerind çıkarmayı düşünmeliler

Geri
Üst Alt