Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.144
- 72.773
- 5.188
Ben bu fenerden korkarım arkadaş. 4 haftada 8 de kapanır 11 de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eziği zor alır fener visca gibi beklesin dursunpiatek denilen yavşak fener maçlarında hep böyle beklentisi var at organının muhtemelen.
Ligin son maçında bize karşı nasıl sert oynayacak göreceğiz
Gerginimkeyifler nasil üstad
meslek neydi senin
Başakşehir 5. Bitirmez gibiMorinyo ilk 5tekileri yenemiyor dediler yendi. Logar kapaklarini monteledi.
Zorinyoyu bu görkemli galibiyetinden ötürü tebrik ederim zor iş :dBen bu fenerden korkarım arkadaş. 4 haftada 8 de kapanır 11 de
4 puan alamayacak miyiz diyorsun? "Cok beklersin" ne demek?Çok beklersin bunlar düzenbaz..
Cagdas kötü hoca da cengiz bugün net olarak hakem dogramasi vardı fenerli oyuncular birakmislardi maçıMaçı sinir olmamak için izlemiyorum.O çağdaş denen katıksız evladı bizim maçtaki gbi zıplıyor mu.hırs yapıyor mu..Tabiki yapmıyor.Ulan işte sövüp içimizi dökemiyoruz ki şurada..Kanı bozuk şerefsiz.
Kart pozisyonlarını gördüm.Biz bu namussuzlarla mücadele etmek zorundamıyız.Adamları senelerdir yarışta tutmak için herşeyi yapıyor katıksız namussuz evlatları..Ulan nasıl bir ülke nasıl bir medyadır ki herkes üç maymunu oynuyor.Şu medyadaki şaklaban yalamaları görünce biz nasıl bir topluluk içerisinde yaşıyoruz diyorum.
Ama sedar ali ç gibi adamla yemek yiyen başkanın varsa senin başına gelen herşey müstehaktır