SL 24/25 H:35 | Başakşehir 1-4 Fenerbahçe | MS | 9 Mayıs

Su macta bile ilk 45 dk da itelendiler ya inanilmaz.

Cagdasta fenerin hocasi olur muyum 2 seneye projesinde rahat nefes almistir. 10 kisi kalsa fener eskaza basak gol atar one gecerdi falan

Fener kalan maçlarda puan kaybetmez dedik.

Maçı sinir olmamak için izlemiyorum.O çağdaş denen katıksız evladı bizim maçtaki gbi zıplıyor mu.hırs yapıyor mu..Tabiki yapmıyor.Ulan işte sövüp içimizi dökemiyoruz ki şurada..Kanı bozuk şerefsiz.
Kart pozisyonlarını gördüm.Biz bu namussuzlarla mücadele etmek zorundamıyız.Adamları senelerdir yarışta tutmak için herşeyi yapıyor katıksız namussuz evlatları..Ulan nasıl bir ülke nasıl bir medyadır ki herkes üç maymunu oynuyor.Şu medyadaki şaklaban yalamaları görünce biz nasıl bir topluluk içerisinde yaşıyoruz diyorum.

Ama sedar ali ç gibi adamla yemek yiyen başkanın varsa senin başına gelen herşey müstehaktır

Bunlar Jesuslu sezonda da 1-0 öndeyken baktılar ki maç bitiyor uzatma dakikalarında alelacele iki gol yiyip maçı veren bir kulüp yav.

Hocalarının Çağdaş ya da başkası olması fark etmiyor.

Maçı sinir olmamak için izlemiyorum.O çağdaş denen katıksız evladı bizim maçtaki gbi zıplıyor mu.hırs yapıyor mu..Tabiki yapmıyor.Ulan işte sövüp içimizi dökemiyoruz ki şurada..Kanı bozuk şerefsiz.
Kart pozisyonlarını gördüm.Biz bu namussuzlarla mücadele etmek zorundamıyız.Adamları senelerdir yarışta tutmak için herşeyi yapıyor katıksız namussuz evlatları..Ulan nasıl bir ülke nasıl bir medyadır ki herkes üç maymunu oynuyor.Şu medyadaki şaklaban yalamaları görünce biz nasıl bir topluluk içerisinde yaşıyoruz diyorum.

Ama sedar ali ç gibi adamla yemek yiyen başkanın varsa senin başına gelen herşey müstehaktır
Cagdas kötü hoca da cengiz bugün net olarak hakem dogramasi vardı fenerli oyuncular birakmislardi maçı
Gerçi o aptal penaltiyi atsa puan almıştı akbil

Geri
Üst Alt