SL 24/25 H:35 | Başakşehir 1-4 Fenerbahçe | MS | 9 Mayıs

Ali koç: çocuklar sizin bugün ne başardığınizin farkında değilsiniz 1 hafta daha rakibimizin şampiyonlugunu geciktirdiniz sizinle gurur duyuyorum deplasman da kutlamak yerine kendi evlerine 50 bin taraftarın önünde kutlamaya neden oldunuz bravo çocuklar hepinizi çok seviyorum

ben okani az taniyorsam ts kaybeder kayseri beraber kalir son maca birakir bu isi
Sanmıyorum ya. İstesen de kayseri ile berabere kalamazsın. Kayserili topçular lig bitse de tatile çıksak havasındadır şimdi. Son maçlarda hedefsiz takımlar için o maçları oynamak zul gelir.

Trabzon un aklı da kupada olacak. Hem savunma yapmayı bilmeyen bi ekip. Tekke abuk subuk pasla çıkma oynatıyor, açık oynuyorlar ve rakip seyircisi ateşli olunca bizim takım delleniyor. İçerdeki Eyüp maçı gibi gol kaçırma rekoru kırmazsak rahat kazanırız.

Cagdas kötü hoca da cengiz bugün net olarak hakem dogramasi vardı fenerli oyuncular birakmislardi maçı
Gerçi o aptal penaltiyi atsa puan almıştı akbil
Reis Tamam çağdaş kötü hocada motivasyon çok önemli.Bizim maçta kuduz köpek gibi olan adamı neden bunların maçta görmüyoruz
Diğer dediklerine katılıyorum.Adamlar kırmızı yemiyor.Şu maçta penaltı gol olsa veya net kırmızılar verilse olay bitecek.

başakla paşa küme düşeceğini bilse yine de fenere yatmaktan vazgeçmiyorlar. Kaç kere puan almışlar fenerden son yıllarda? Bu takımların varlık sebebi bu. İfb’ye şike yolunda yarenlik etmek.

Teknik taktik ve genel manada her şeyin boş olduğu bir maçtı. Eklemek istediğim tek nokta şu Opoku denilen arkadaş, sosyal medyada son 4-5 aydır sürekli bize yazılıyor aman diyeyim yani Hatay'ın kıvırcık saçlı stoperinden bile kötü ben böyle berbat bir stoper izlemedim.

Jose Mourinho: "İlk 11'i şöyle yapıyorum. 25 adet bozuk param var. Havaya atıyorum. Masanın üstünde kalanları ilk 11'e alıyorum. Yere düşenler yedek oluyor. Hafta içi de gece kulüplerine gidip eğleniyorum."

Geri
Üst Alt