Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.857
- 8.648
- 2.518
Cesetbahceden 4 gol yiyen basaki 8'leriz biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skor vermişim işte.4-1 alır fener
Cesetbahceden 4 gol yiyen basaki 8'leriz biz
Maç bitti herifler hala gol yiyor. İnanılmaz bir takım. Şu takımın ligde 4. olması ligin özeti resmen
Bizim maça da bi skor alalımSkor vermişim işte.
Dograsalar ne olur su rezil trabzondan 1 puan alip gelemiyorsak kapatalim klubuNeye agliyorsunuz. Fener kazansın diye dualar ediliyordu. Trabzon'da dograninca gorecem sizi

ben okani az taniyorsam ts kaybeder kayseri beraber kalir son maca birakir bu isiFener tüm maçları kazansa dahi bizim 4 maçta 4 puan almamız şampiyon yapıyor bizi.
Sanmıyorum ya. İstesen de kayseri ile berabere kalamazsın. Kayserili topçular lig bitse de tatile çıksak havasındadır şimdi. Son maçlarda hedefsiz takımlar için o maçları oynamak zul gelir.ben okani az taniyorsam ts kaybeder kayseri beraber kalir son maca birakir bu isi
Reis Tamam çağdaş kötü hocada motivasyon çok önemli.Bizim maçta kuduz köpek gibi olan adamı neden bunların maçta görmüyoruzCagdas kötü hoca da cengiz bugün net olarak hakem dogramasi vardı fenerli oyuncular birakmislardi maçı
Gerçi o aptal penaltiyi atsa puan almıştı akbil
Bu hangi ara oldu ya haha
Ben her fener maçı öncesi aynı skoru yazıyorumBizim maça da bi skor alalım