⚽ SL 24/25 H:35 | Trabzonspor 0-2 Galatasaray | MS | 10 Mayıs

Okan hoca'nin buyuk bir rotasyon yapacagina ihtimal vermiyorum. Rahat bir galibiyet aliriz.

Bu ara trabzon stadı etrafında yapılan röportajlarda fener şampiyon olsun diyen bir sürü trabzonsporlu gördüm. Adamlar şuna inanıyor biz ifb ile iyiydik Galatasaray bizim aramızı bozdu. Aga böyle diyene acinir mi ? Fark istiyorum. Kupada da fark istiyorum. Çıkıp çatır çatır oynayacağız. Kalan maçlarda daha konsantre. Sakın ola ki yedek kadro falan yapmasın okan hoca. İnşallah Eren o maça hazır olur.

haftaya sampiyon olursak, üc gun sonraki kupa macina oyuncularimiz kutlamalardan sonra nasil bir performans gosterecekler. En iyisi kayseri macinda sampiyon olmak sanki.

Mactan korkuyordum artik sabirsizlikla bekliyorum guzel mac olacak kardenizli kardeslerimle tam izlemelik mac cips kola bira mis gibi

Ulan ne güzel 18 Mayıs'ta şampiyon oluruz doğum günüme denk gelir diye hesap ediyordum. Şimdi bu it fener kesin yenilir bizde beraberlik ile şampiyon olabiliriz gibi. Ama sanki yine kayseri maçına kalacak gibi his var içimde

Bu ara trabzon stadı etrafında yapılan röportajlarda fener şampiyon olsun diyen bir sürü trabzonsporlu gördüm. Adamlar şuna inanıyor biz ifb ile iyiydik Galatasaray bizim aramızı bozdu. Aga böyle diyene acinir mi ? Fark istiyorum. Kupada da fark istiyorum. Çıkıp çatır çatır oynayacağız. Kalan maçlarda daha konsantre. Sakın ola ki yedek kadro falan yapmasın okan hoca. İnşallah Eren o maça hazır olur.
trabzonluların 2. takımı fenerdir eğer rizespor gibi asansör takımları olsa hepsi fbyi tutardı rizeliler gibi

Fener eger Basaksehir'i yenemezse bu macta yedekler oynayabilir.
Frankowski ve Jelert 2.yarida olur.
Günay
Kaan Cuesta Metehan Jakobs
Berkan Kerem
Yusuf Mertens Ahmed
Morata​

ts bugün maç yapıyor 1 gün fazla dinlenmiş olacağız fb 10 satır açıklama yayınlamadı mı hâlâ

Rotasyon yapılmaz normalde de Osimhen'e de art niyetle bir dalış yapabilirler mi diye aklıma da gelmiyor değil.

Geri
Üst Alt