⚽ SL 24/25 H:35 | Trabzonspor 0-2 Galatasaray | MS | 10 Mayıs

merak etmeyin ts plakayi yazar bu mac

taraftar, medya, rakip herkes şampiyonluğumuzu ilan etti futbolcuların rehavete girmemesi çok zor.

fb kaybederse biz beraberlik alırsak yine şampiyonluk ihtimali var. bizimkilere güvenmiyorum. gereksiz yere ilan etme konumuz uzayacak gibi geliyor. severler bu tarz malca isleri.

hala temkinli olanlara cidden kafa göz girişesim geliyor
Fbli topçular şimdi kara kara kalan 4 maça, Mou ise kalan 4 basın toplantısına nasıl çık(a)mayız diye düşünüyordur. Hele ki Kköy'deki iki maça.

Buradakiler ise hala daha lig bitmedi falan diyor. :d

Fbli topçular şimdi kara kara kalan 4 maça, Mou ise kalan 4 basın toplantısına nasıl çık(a)mayız diye düşünüyordur. Hele ki Kköy'deki iki maça.

Buradakiler ise hala daha lig bitmedi falan diyor. :d
en mantiklisi çünkü bizimkiler hep isi gereksizce uzatıyor. bu lig nisan ayinda bitmesi gerekiyordu, ve fisi mart'da çekmemiz gerekiyordu.

gecen sene bile konya deplasmanına bıraktık son hafta.

en iyisi bu kafa yapısı.

daha dün başkanları 3 şampiyonluğumuz çalındı dedi yaw :d
2 sene önce biz A. Gücü'ne 4 atıp şamp olurken, aynı anda Fb Antalya ile iç sahada oynuyordu.

Zajc gol atıp mal gibi sevinmişti. Fbli taraftarlar da hayvan gibi yuhlamıştı Zajc'ı.

Bakalım o Zajc golünü bu sefer hangi mal atıp ıslıklanacak :d

Benim favorim Nesiri :D

en mantiklisi çünkü bizimkiler hep isi gereksizce uzatıyor. bu lig nisan ayinda bitmesi gerekiyordu, ve fisi mart'da çekmemiz gerekiyordu.

gecen sene bile konya deplasmanına bıraktık son hafta.

en iyisi bu kafa yapısı.
Yok maçı ciddiye almayalım, salalım demiyorum ki. Topçular da full konsantredir zaten.

Muhtemelen burada içinden geçeceğiz Ts'un da gereksiz evhama gerek yok sadece. :)

Geri
Üst Alt