Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manyak goldü.
Cumartesi de Sara atar mı aynısından?
Body Çağdaş FB'den puan alamaz gibi geliyor bana, max beraberlik.bu maçta şampiyon olursak kupa finali için kötü olur, bizimkiler maça sarhoş çıkar muhtemelen
Bence de öyle ama berabere de kalırsalar yenersek şampiyonuz.Body Çağdaş FB'den puan alamaz gibi geliyor bana, max beraberlik.
hala temkinli olanlara cidden kafa göz girişesim geliyorÇok fazla gereksiz ihtimali düşünerek senaryolar planlıyorsunuz.
Lig bitti.
Fb'in ne yaptığının bir önemi yok artık.
Biz ise iki maç üst üste Ts'un içinden geçeceğiz muhtemelen.
Fbli topçular şimdi kara kara kalan 4 maça, Mou ise kalan 4 basın toplantısına nasıl çık(a)mayız diye düşünüyordur. Hele ki Kköy'deki iki maça.hala temkinli olanlara cidden kafa göz girişesim geliyor
daha dün başkanları 3 şampiyonluğumuz çalındı dedi yaw :dFbli topçular şimdi kara kara kalan 4 maça, Mou ise kalan 4 basın toplantısına nasıl çık(a)mayız diye düşünüyordur. Hele ki Kköy'deki iki maça.
Buradakiler ise hala daha lig bitmedi falan diyor. :d
en mantiklisi çünkü bizimkiler hep isi gereksizce uzatıyor. bu lig nisan ayinda bitmesi gerekiyordu, ve fisi mart'da çekmemiz gerekiyordu.Fbli topçular şimdi kara kara kalan 4 maça, Mou ise kalan 4 basın toplantısına nasıl çık(a)mayız diye düşünüyordur. Hele ki Kköy'deki iki maça.
Buradakiler ise hala daha lig bitmedi falan diyor. :d
2 sene önce biz A. Gücü'ne 4 atıp şamp olurken, aynı anda Fb Antalya ile iç sahada oynuyordu.daha dün başkanları 3 şampiyonluğumuz çalındı dedi yaw :d
Yok maçı ciddiye almayalım, salalım demiyorum ki. Topçular da full konsantredir zaten.en mantiklisi çünkü bizimkiler hep isi gereksizce uzatıyor. bu lig nisan ayinda bitmesi gerekiyordu, ve fisi mart'da çekmemiz gerekiyordu.
gecen sene bile konya deplasmanına bıraktık son hafta.
en iyisi bu kafa yapısı.