Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.684
- 14.530
- 2.623
Osimhen bir pozisyonda delirdi kendi takım arkadaşlarının gamsızlığına son derece haklı olarak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sebep muslera haricindeki herkese baskı yapıyorlar. İlerinin yerleşmesini bekliyor. Sallai yi ileri atıyor. O da uzun pasa gidiyor. Sara ve torreira da geriye koşunyaparken onları takip edeblerin yerine sallai sokmaya çalışıyor. Ama velakin düzgün top atamıyorMuslera topu ayağına alıyor 30 saniye bekliyor sebeb ne
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sara hırtından daha verimli olacağı aşikarcift forvet sacmalıgı yapmaz umarım morata korkusundan
Ona göre set çizmişler. Sara kendini gösterip savunma arkası koşusuna başlıyor. Yunus merkeze doğru geliyor; onun boşluğa Salai koşu atıyor, BAY-Osimhen sol çarpaza doğru koşuyor. Bu süreçte Muslera topu tutup izliyor işte. 1-2 tutarda maç boyu bu setle oynamak intigar oluyor. Yoksa Salai’nin BAY’a getirdiği toptaki set de buydu. 3. denemede çözdü TS; sonra 20 tane daha attık bizMuslera topu ayağına alıyor 30 saniye bekliyor sebeb ne
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu mentalitede ki Adam 50 kere uste uste sampiyon da olsa avrupada bir şey yapamayacagımızın ornegi şu maç. Yav durduk yere neden saldık mesela şuan bu maçi ? neden oyun kurmuyoruzda muslera dan dun vuruyor anlayabildin mi mesela?Bu takıma rahatlık yaramıyor. Bi rahatlığa kavuşunca masöründen çaycısına kadar herkes salıyor
Stadı derhal terk etKimseye suc bulmayin ben stadtayim hepsinin sebebi bu
çıkKimseye suc bulmayin ben stadtayim hepsinin sebebi bu
Ben de epey uyuz oldum. Yani fatih tekke ile bizim hoca ter atsin cocuklar diye konusmus gibi nerdeyse..İlk yarı skoru al dinlen. Bu yapılan saçmalık
Beraberlik var kafasında belli oldu. Bi gol yersek anca öyle oynamaya başlarız ama iş işten geçerBu mentalitede ki Adam 50 kere uste uste sampiyon da olsa avrupada bir şey yapamayacagımızın ornegi şu maç. Yav durduk yere neden saldık mesela şuan bu maçi ? neden oyun kurmuyoruzda muslera dan dun vuruyor anlayabildin mi mesela?